Karagöl'e müthiş proje

TURİZM 17.11.2016 - 17:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2148+ kez okundu.
 

Karagöl'e müthiş proje

Karagöl Dağı'nın doğa ve kış sporlarına uygunluğuyla ilgili yapılan fizibilite çalışmasının sonuçları Vali Hasan Karahan başkanlığında yapılan toplantıda ele alındı.
Bulancak ilçesi Aydındere Beldesi sınırında bulunan Karagöl dağının doğa ve kış sporlarına uygunluğu, kış sporları ve turizm merkezi olmasıyla ilgili yapılan fizibilite çalışması sonuçları hakkında, Valilikte bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda fizibilite çalışmasının sonuçlarıyla ilgili bir sunum yapan Kayak Federasyonu Teknik Kurul üyesi ve branş sorumlusu İlhan Erzurum ile Peksever Müderisoğlu, Giresun'da bulunan Karagöl dağının kış sporları açısından sadece Türkiye ölçeklerinde değil, dünya ölçeklerinde parametrelere ve bir potansiyele sahip olduğunu söyledi.Bu çok önemli potansiyelin Giresun ilinde bulunduğunun altını çizen Erzurum ve Müderisoğlu, dünya ölçeklerinde örnekler vererek, mukayeseler yaparak, Karagöl dağının geleceğin kış sporları turizm merkezi olabileceğini verilerle anlattılar. Bunun bir başlangıç ve ilk safhada yapılan bir fizibilite çalışması olduğunu belirten Vali Karahan,  oldukça olumlu sonuçlar ortaya çıkan çalışmayla ilgili emeği geçenleri kutladı.Vali Karahan, ilerleyen süreçte bölgenin turizm alanı ve kış sporları merkezi olması için gerekli girişimlerin başlayacağını ifade etti. Toplantıya; Vali Hasan Karahan, İl Genel Meclis Başkanı A. Mürşit Gürel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük, İl Genel Meclis Üyesi Cemal Karadeniz katıldı.   
Karagöl Dağı'nın doğa ve kış sporlarına uygunluğuyla ilgili yapılan fizibilite çalışmasının sonuçları Vali Hasan Karahan başkanlığında yapılan toplantıda ele alındı.
Bulancak ilçesi Aydındere Beldesi sınırında bulunan Karagöl dağının doğa ve kış sporlarına uygunluğu, kış sporları ve turizm merkezi olmasıyla ilgili yapılan fizibilite çalışması sonuçları hakkında, Valilikte bir toplantı gerçekleştirildi. 
Toplantıda fizibilite çalışmasının sonuçlarıyla ilgili bir sunum yapan Kayak Federasyonu Teknik Kurul üyesi ve branş sorumlusu İlhan Erzurum ile Peksever Müderisoğlu, Giresun'da bulunan Karagöl dağının kış sporları açısından sadece Türkiye ölçeklerinde değil, dünya ölçeklerinde parametrelere ve bir potansiyele sahip olduğunu söyledi.
Bu çok önemli potansiyelin Giresun ilinde bulunduğunun altını çizen Erzurum ve Müderisoğlu, dünya ölçeklerinde örnekler vererek, mukayeseler yaparak, Karagöl dağının geleceğin kış sporları turizm merkezi olabileceğini verilerle anlattılar. 
Bunun bir başlangıç ve ilk safhada yapılan bir fizibilite çalışması olduğunu belirten Vali Karahan,  oldukça olumlu sonuçlar ortaya çıkan çalışmayla ilgili emeği geçenleri kutladı.
Vali Karahan, ilerleyen süreçte bölgenin turizm alanı ve kış sporları merkezi olması için gerekli girişimlerin başlayacağını ifade etti. Toplantıya; Vali Hasan Karahan, İl Genel Meclis Başkanı A. Mürşit Gürel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük, İl Genel Meclis Üyesi Cemal Karadeniz katıldı.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.