Karadeniz Ulusal Egemenlik Turnuvası Bulancak’ta yapıldı

GÜNDEM 22.04.2019 - 17:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3587+ kez okundu.
 

Karadeniz Ulusal Egemenlik Turnuvası Bulancak’ta yapıldı

Türkiye Bilardo Federasyonu Giresun eski İl Temsilcisi merhum Salih Kırdemir anısına düzenlenen Karadeniz Ulusal Egemenlik 3 Bant Bilardo Turnuvasının finali 21 Nisan Pazar günü Bulancak Diamond Cafe Bilardo Salonunda yapıldı.
Giresun ve çevre illerden 48 sporcunun yer aldığı ve 3 gün devam eden turnuvanın finalinde Abdülkadir Nesil ile Remzi Yurt karşı karşıya geldi. Kalabalık bir bilardo sever seyircinin izlediği final maçını merhum Salih Kırdemir’in eşi ve çocukları da yakından takip etti. 2 saate yakın süren ve Oral Erol, Mehmet Hacı Şabanoğlu hakem ikilisinin yönettiği final karşılaşmasında tecrübeli rakibi Remzi Yurt’u 35-27 mağlup eden Abdülkadir Nesil şampiyon oldu. Turnuvada Gökhan Peker üçüncü olarak yer aldı. Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, Giresun Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Müdür yardımcısı Halil Demirel, TBF Başkan Yardımcısı Nurettin Karakurt, TBF Bölge Sorumlusu Selahattin Kurbetli’nin de izlediği final maçından sonra merhum Salih Kırdemir ve şehit askerler için dua okundu. Daha sonra birer konuşma yapan Selahattin Kurbetli, Kaymakam Hamdi Üncü ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Giresun’da ve ilçelerinde bilardo sporunun gelişmesi için büyük emek harcayan merhum Salih Kırdemir’e, TBF il temsilcisi Hayri Tomak’a, yarışmaya katılanlara, Salih Kırdemir’n eşi ve çocuklarına yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ettiler. Bu konuşmalardan sonra derece alanlara kupaları, ödülleri ve madalyaları Kaymakam Hamdi Üncü, Spor İl Müdürü Hasan Bulut, TBF Bölge Sorumlusu Selahattin Kurbetli tarafından takdim edildi. Turnuva hakkında bir açıklama yapan TBF il temsilcisi Hayri Tomak, “Merhum arkadaşımız Salih Kırdemir’i bu turnuva ile andık. Giresun’da bilardonun bir yerlere gelmesi için büyük emekleri olmuştu. Onu unutmayacağız. Çok iyi b ir turnuva daha yaparak bilardo sporunu daha fazla insana ulaştırmaya devam ediyoruz” dedi.         
Türkiye Bilardo Federasyonu Giresun eski İl Temsilcisi merhum Salih Kırdemir anısına düzenlenen Karadeniz Ulusal Egemenlik 3 Bant Bilardo Turnuvasının finali 21 Nisan Pazar günü Bulancak Diamond Cafe Bilardo Salonunda yapıldı.

Giresun ve çevre illerden 48 sporcunun yer aldığı ve 3 gün devam eden turnuvanın finalinde Abdülkadir Nesil ile Remzi Yurt karşı karşıya geldi. Kalabalık bir bilardo sever seyircinin izlediği final maçını merhum Salih Kırdemir’in eşi ve çocukları da yakından takip etti.

2 saate yakın süren ve Oral Erol, Mehmet Hacı Şabanoğlu hakem ikilisinin yönettiği final karşılaşmasında tecrübeli rakibi Remzi Yurt’u 35-27 mağlup eden Abdülkadir Nesil şampiyon oldu. Turnuvada Gökhan Peker üçüncü olarak yer aldı.

Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, Giresun Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Müdür yardımcısı Halil Demirel, TBF Başkan Yardımcısı Nurettin Karakurt, TBF Bölge Sorumlusu Selahattin Kurbetli’nin de izlediği final maçından sonra merhum Salih Kırdemir ve şehit askerler için dua okundu.

Daha sonra birer konuşma yapan Selahattin Kurbetli, Kaymakam Hamdi Üncü ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Giresun’da ve ilçelerinde bilardo sporunun gelişmesi için büyük emek harcayan merhum Salih Kırdemir’e, TBF il temsilcisi Hayri Tomak’a, yarışmaya katılanlara, Salih Kırdemir’n eşi ve çocuklarına yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ettiler.

Bu konuşmalardan sonra derece alanlara kupaları, ödülleri ve madalyaları Kaymakam Hamdi Üncü, Spor İl Müdürü Hasan Bulut, TBF Bölge Sorumlusu Selahattin Kurbetli tarafından takdim edildi.

Turnuva hakkında bir açıklama yapan TBF il temsilcisi Hayri Tomak, “Merhum arkadaşımız Salih Kırdemir’i bu turnuva ile andık. Giresun’da bilardonun bir yerlere gelmesi için büyük emekleri olmuştu. Onu unutmayacağız. Çok iyi b ir turnuva daha yaparak bilardo sporunu daha fazla insana ulaştırmaya devam ediyoruz” dedi.       

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.