Karabaş Ailesi 5. kez bir araya geldi

YAŞAM 05.10.2017 - 13:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3675+ kez okundu.
 

Karabaş Ailesi 5. kez bir araya geldi

Çoğunluğu Bulancak'ın Sisin Mahallesine bağlı Karabaş sülalesi,
5 yıl önce başlattıkları aile buluşmasının 5.'sini Sisin Mahallesinde bulunan Sisin Mahallesi Muhtarı Bahtiyar Karabaş'ın evinin bahçesinde gerçekleştirdi.  Akrabaların bir araya gelerek, kaynaştığı ve tanıştığı geleneksel Karabaş Ailesi buluşma töreninde aile adına konuşan Edebiyat Öğretmeni Yılmaz Karabaş, "Bu yıl 5.'sini gerçekleştirdiğimiz geleneksel buluşmamız sayesinde herkesin birbiri ile olan akrabalık bağları kuvvetleniyor. Organizasyon sayesinde birçok tanımadığımız akrabamızla burada tanışma fırsatı buluyoruz" dedi. Yapılan ikramın ve tanışmanın ardından Karabaş ailesinin en yaşlı ferdi olan Hacı Ahmet Karabaş, en küçük aile ferdine çeyrek altın taktı. 
Çoğunluğu Bulancak'ın Sisin Mahallesine bağlı Karabaş sülalesi,

5 yıl önce başlattıkları aile buluşmasının 5.'sini Sisin Mahallesinde bulunan Sisin Mahallesi Muhtarı Bahtiyar Karabaş'ın evinin bahçesinde gerçekleştirdi.  Akrabaların bir araya gelerek, kaynaştığı ve tanıştığı geleneksel Karabaş Ailesi buluşma töreninde aile adına konuşan Edebiyat Öğretmeni Yılmaz Karabaş, "Bu yıl 5.'sini gerçekleştirdiğimiz geleneksel buluşmamız sayesinde herkesin birbiri ile olan akrabalık bağları kuvvetleniyor. Organizasyon sayesinde birçok tanımadığımız akrabamızla burada tanışma fırsatı buluyoruz" dedi.

Yapılan ikramın ve tanışmanın ardından Karabaş ailesinin en yaşlı ferdi olan Hacı Ahmet Karabaş, en küçük aile ferdine çeyrek altın taktı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.