Kar Karadeniz sahilini unuttu

YAŞAM 12.01.2017 - 17:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3302+ kez okundu.
 

Kar Karadeniz sahilini unuttu

Son yılların en sıcak Ocak ayını yaşayan Karadeniz'in sahil şeridinde bulunan illeri unutan kar,...
Aralık ve Ocak ayından itibaren Karadeniz’in yüksek kesimlerinde etkisini gösterdi. Sahil illerinde hava sıcaklığı gündüz seviyesini korurken, geceleri ise kuru soğuk ve ayaz meydana geliyor.  Güneşin son bir haftadır yüzünü sıkla gösterdiği Karadeniz’de 3 günlük hava tahmini ise Meteoroloji Genel Müdürlüğünün resmi sitesinden şu şekilde açıklandı; "Parçalı bulutlu, ilk saatlerde Doğu Karadeniz yağmurlu, Rüzgar, Batı Karadeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5, ilk saatlerde doğusunda 4 ila 6, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatı, zamanla güneydoğudan 4 ila 6 kuvvetinde"Karın kendisini etkili olarak hissettirdiği İstanbul’da hayat felç hale gelirken, Ankara ve İzmir’de ise kar en çok öğrencilerin yüzünü güldürdü. Karadeniz bölgesinde ise kar sahil şeridine kısa bir süre yaptıktan sonra yerini yazdan kalma güneşli havalara bıraktı. 
Son yılların en sıcak Ocak ayını yaşayan Karadeniz'in sahil şeridinde bulunan illeri unutan kar,...
Aralık ve Ocak ayından itibaren Karadeniz’in yüksek kesimlerinde etkisini gösterdi. Sahil illerinde hava sıcaklığı gündüz seviyesini korurken, geceleri ise kuru soğuk ve ayaz meydana geliyor.  Güneşin son bir haftadır yüzünü sıkla gösterdiği Karadeniz’de 3 günlük hava tahmini ise Meteoroloji Genel Müdürlüğünün resmi sitesinden şu şekilde açıklandı; "Parçalı bulutlu, ilk saatlerde Doğu Karadeniz yağmurlu, Rüzgar, Batı Karadeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5, ilk saatlerde doğusunda 4 ila 6, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatı, zamanla güneydoğudan 4 ila 6 kuvvetinde"
Karın kendisini etkili olarak hissettirdiği İstanbul’da hayat felç hale gelirken, Ankara ve İzmir’de ise kar en çok öğrencilerin yüzünü güldürdü. Karadeniz bölgesinde ise kar sahil şeridine kısa bir süre yaptıktan sonra yerini yazdan kalma güneşli havalara bıraktı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.