Kantinler sıkı takipte

SAĞLIK 27.10.2016 - 17:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3285+ kez okundu.
 

Kantinler sıkı takipte

Bulancak Belediyesi, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü,...
...Milli Eğitim Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi personellerinden oluşan Kaymakamlık denetim komisyonu tarafından okul kantinleri denetleniyor. Okul kantinlerinde 3 gün süresince yapılan bu denetimlerde; kantinin ve çalışan personelin genel hijyen ve temizlik durumu, kullanılan gıdaların muhafaza koşullarına uygunluğu, gıdaların son kullanma tarihleri ve kantinlerde satışı yasak gıdaların bulunup bulunmadığı kontrol ediliyor.Yapılan denetimler sırasında, okul yetkilileri ve öğretmenlerle görüşülerek denetimlerin amacı, denetim sırasında varsa tespit edilen eksiklikler ve bu eksikliklerin giderilmesi konularında bilgilendirmeler ve uyarılar yapıldı.  
Bulancak Belediyesi, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü,...
...Milli Eğitim Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi personellerinden oluşan Kaymakamlık denetim komisyonu tarafından okul kantinleri denetleniyor.
Okul kantinlerinde 3 gün süresince yapılan bu denetimlerde; kantinin ve çalışan personelin genel hijyen ve temizlik durumu, kullanılan gıdaların muhafaza koşullarına uygunluğu, gıdaların son kullanma tarihleri ve kantinlerde satışı yasak gıdaların bulunup bulunmadığı kontrol ediliyor.
Yapılan denetimler sırasında, okul yetkilileri ve öğretmenlerle görüşülerek denetimlerin amacı, denetim sırasında varsa tespit edilen eksiklikler ve bu eksikliklerin giderilmesi konularında bilgilendirmeler ve uyarılar yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.