KADİR KARABAŞ BUBYO’DA MEZUNİYET TÖRENİ

GÜNDEM 06.05.2019 - 16:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2595+ kez okundu.
 

KADİR KARABAŞ BUBYO’DA MEZUNİYET TÖRENİ

Giresun Üniversitesi Kadir Karabaş Bulancak Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’nun 2018-2019 mezuniyet töreni 3 Mayıs Cuma günü iki ayrı program ile yapıldı.
Mezuniyet törenini için ilk program 3 Mayıs Cuma günü saat 10.00’da Bulancak Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı. BUBYO okul müdür Dr. Oktay Karaman tarafından Atatürk anıtına çelenk sunumundan sonra saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra da kısa bir konuşma yapan okul müdürü Dr. Oktay Karaman, “mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Mezuniyet töreninin ikinci programında aynı gün öğleden sonra BATEM salonunda yapıldı. Buradaki programda önce saygı duruşu ve İstiklal marşının okuması ile başladı. daha sonra da okul dönem birincisi olan öğrenci Cansu Köksal bir konuşma yaptı. Okul müdürü Dr. Oktay Karaman yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Okulumuz kurulduğu günden bu yana hızlı bir gelişim göstermektedir. Bu dönemde okulumuzun bölümlerinde 1000 öğrenci öğrenim gördü. Son sınıflarımızdan bu dönemde 160 öğrencimiz mezun olacak. Bu öğrencilerimiz iyi kötü 4 yıl boyunca bizimle oldu. Onlara artık gelecek hayatlarında başarılı olmalarını dileriz” dedi. Bu konuşmadan sonra da bir konuşma yapan, GRÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Serkan Soylu’da “GRÜ den mezun olan BUBYO öğrencilerimize yeni çıkacakları bu yolda hep başarılı olmalarını temenni ederim” dedi. Bu konuşların ardından dönem birincisi Cansu Köksal adlı öğrenci okul kütüğüne birincilik plaketini çaktı. Okul birincisi Cansu Köksal’a ödülünü GRÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Serkan Soylu tarafından takdim edildi. Yine dönem sonu derece yapan öğrencilere de ödülleri, okul müdürü Dr. Oktay Karaman, Bulancak Belediye Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, İlçe Mal Müdürü Behçet Kemal Öner, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen tarafından takdim edildiler. Ödül töreninden sonra mezun olan öğrenciler toplu halde kep fırlatarak mezuniyetlerini kutladılar.       
Giresun Üniversitesi Kadir Karabaş Bulancak Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’nun 2018-2019 mezuniyet töreni 3 Mayıs Cuma günü iki ayrı program ile yapıldı.

Mezuniyet törenini için ilk program 3 Mayıs Cuma günü saat 10.00’da Bulancak Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı. BUBYO okul müdür Dr. Oktay Karaman tarafından Atatürk anıtına çelenk sunumundan sonra saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra da kısa bir konuşma yapan okul müdürü Dr. Oktay Karaman, “mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Mezuniyet töreninin ikinci programında aynı gün öğleden sonra BATEM salonunda yapıldı.

Buradaki programda önce saygı duruşu ve İstiklal marşının okuması ile başladı. daha sonra da okul dönem birincisi olan öğrenci Cansu Köksal bir konuşma yaptı. Okul müdürü Dr. Oktay Karaman yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Okulumuz kurulduğu günden bu yana hızlı bir gelişim göstermektedir. Bu dönemde okulumuzun bölümlerinde 1000 öğrenci öğrenim gördü. Son sınıflarımızdan bu dönemde 160 öğrencimiz mezun olacak. Bu öğrencilerimiz iyi kötü 4 yıl boyunca bizimle oldu. Onlara artık gelecek hayatlarında başarılı olmalarını dileriz” dedi. Bu konuşmadan sonra da bir konuşma yapan, GRÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Serkan Soylu’da “GRÜ den mezun olan BUBYO öğrencilerimize yeni çıkacakları bu yolda hep başarılı olmalarını temenni ederim” dedi.

Bu konuşların ardından dönem birincisi Cansu Köksal adlı öğrenci okul kütüğüne birincilik plaketini çaktı. Okul birincisi Cansu Köksal’a ödülünü GRÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Serkan Soylu tarafından takdim edildi. Yine dönem sonu derece yapan öğrencilere de ödülleri, okul müdürü Dr. Oktay Karaman, Bulancak Belediye Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, İlçe Mal Müdürü Behçet Kemal Öner, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen tarafından takdim edildiler. Ödül töreninden sonra mezun olan öğrenciler toplu halde kep fırlatarak mezuniyetlerini kutladılar.       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.