Kadınlar neyi kutlayacak?

GÜNDEM 09.03.2020 - 17:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4826+ kez okundu.
 

Kadınlar neyi kutlayacak?

MHP MYK Üyesi hemşerimiz Nur Tuğba Aktay, 8 Mart Kadınlar günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Ülkemizde ve coğrafyamızda yaşanan bunca acı ve gözyaşı arasında kadınlar neyi kutlayacak?
Sınır ötemizde kahramanca mücadele veren Mehmetçiğimiz bir taraftan gurur, diğer taraftan şehadetlerinin acısı yasımızdır. Böyle bir ortamda, kadınlarımızın bayram olarak kutlaması gereken gün her gün gelen şehit haberleri ve coğrafyamızda akan kan ve gözyaşı nedeni ile adeta yas günü oldu” dedi. Son yıllarda ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar nedeni ile gözü dönmüş hainlerin kadınları eşsiz, evlatsız, babasız, bıraktığını ifade eden Aktay, “Yaşanan bunca acı ve gözyaşı arasında ‘Dünya Kadınlar gününde’ kadınlar neyi kutlayacak? Resmi rakamlara göre 2019 yılında 474 kadın cinayeti işlendi. 2019 yılında kadınların şüpheli ölümleri arttı. Kadınlar evde, yol kenarında, denizde, dere kenarında şüpheli bir şekilde ölü bulundu. Hemen hemen her şehrimizde kadın cinayetleri vuku buldu ve 152’sinin failine ulaşılamadı.  Yine de bu kadar olumsuzluk arasında umudumuz daim ve diridir” diye konuştu.
MHP MYK Üyesi hemşerimiz Nur Tuğba Aktay, 8 Mart Kadınlar günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Ülkemizde ve coğrafyamızda yaşanan bunca acı ve gözyaşı arasında kadınlar neyi kutlayacak?

Sınır ötemizde kahramanca mücadele veren Mehmetçiğimiz bir taraftan gurur, diğer taraftan şehadetlerinin acısı yasımızdır. Böyle bir ortamda, kadınlarımızın bayram olarak kutlaması gereken gün her gün gelen şehit haberleri ve coğrafyamızda akan kan ve gözyaşı nedeni ile adeta yas günü oldu” dedi.

Son yıllarda ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar nedeni ile gözü dönmüş hainlerin kadınları eşsiz, evlatsız, babasız, bıraktığını ifade eden Aktay, “Yaşanan bunca acı ve gözyaşı arasında ‘Dünya Kadınlar gününde’ kadınlar neyi kutlayacak? Resmi rakamlara göre 2019 yılında 474 kadın cinayeti işlendi. 2019 yılında kadınların şüpheli ölümleri arttı. Kadınlar evde, yol kenarında, denizde, dere kenarında şüpheli bir şekilde ölü bulundu. Hemen hemen her şehrimizde kadın cinayetleri vuku buldu ve 152’sinin failine ulaşılamadı.  Yine de bu kadar olumsuzluk arasında umudumuz daim ve diridir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.