“İyilikte su gibi ol” projesi tanıtıldı

GÜNDEM 01.11.2019 - 17:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2313+ kez okundu.
 

“İyilikte su gibi ol” projesi tanıtıldı

Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Bulancak Engelliler Derneğinin birlikte hazırladığı “İyilikte su gibi ol” Projesinin tanıtımı Bulancak Engelliler Derneğinde 31 Ekim Salı günü yapıldı.
Bulancak Lokman Hekim MTAL’nin 30 öğrenci ile katıldığı projenin tanıtım toplantısına Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, Okul Müdürü Muhammet Tanrıverdi, Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu, öğrenciler ile engelliler derneği üyeleri de katıldı.  Bulancak engelliler derneğinde haftanın Salı günleri saat 15.00-16.00 arasında dernek üyeleri ve vatandaşların başta diyabet olmak üzere, tansiyon, kronik hastalıklarının tarama anketi, üst solunum yolu hastalıklarına karşı korunma, meme kanseri konusunda bilgilendirme, akılcı ilaç kullanımı(il sağlık müdürlüğü ile işbirliği içinde), yeterli ve dengeli beslenme, temel ilk yardım eğitimi bilgileri konularında proje kapsamında bilgilendirme yapılacak. Projenin tarafları tanıtım sonrası protokol anlaşmasını imzalayarak hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Bulancak Kaymakamı Tuna, “Bu proje ile güzle bir çalışma yapılacaktır. Projenin yapılmasında emeği geçen, dernek üyelerine, okulumuz öğrencilerine, öğretmenlerimize, milli eğitim müdürlüğümüze çok teşekkür ederim “ dedi.       
Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Bulancak Engelliler Derneğinin birlikte hazırladığı “İyilikte su gibi ol” Projesinin tanıtımı Bulancak Engelliler Derneğinde 31 Ekim Salı günü yapıldı.

Bulancak Lokman Hekim MTAL’nin 30 öğrenci ile katıldığı projenin tanıtım toplantısına Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, Okul Müdürü Muhammet Tanrıverdi, Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu, öğrenciler ile engelliler derneği üyeleri de katıldı. 

Bulancak engelliler derneğinde haftanın Salı günleri saat 15.00-16.00 arasında dernek üyeleri ve vatandaşların başta diyabet olmak üzere, tansiyon, kronik hastalıklarının tarama anketi, üst solunum yolu hastalıklarına karşı korunma, meme kanseri konusunda bilgilendirme, akılcı ilaç kullanımı(il sağlık müdürlüğü ile işbirliği içinde), yeterli ve dengeli beslenme, temel ilk yardım eğitimi bilgileri konularında proje kapsamında bilgilendirme yapılacak. Projenin tarafları tanıtım sonrası protokol anlaşmasını imzalayarak hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Bulancak Kaymakamı Tuna, “Bu proje ile güzle bir çalışma yapılacaktır. Projenin yapılmasında emeği geçen, dernek üyelerine, okulumuz öğrencilerine, öğretmenlerimize, milli eğitim müdürlüğümüze çok teşekkür ederim “ dedi.       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.