İYİ PARTİDEN YILDIZ HABER’E ZİYARET

SİYASET 11.09.2020 - 17:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3168+ kez okundu.
 

İYİ PARTİDEN YILDIZ HABER’E ZİYARET

Bir süre önce kongresini yapan ve il başkanlığına Abdülkadir Eroğlu’nu seçen İYİ Parti Giresun İl yönetim kurulu üyeleri Yıldız Haber Gazetesini ziyaret etti.
İYİ Parti İl Başkanı Abdülkadir Eroğlu, Bulancak İlçe Başkanı Nesim Çelik, Piraziz İlçe Başkanı Emin Pekdemir, Yağlıdere İlçe Başkanı Fatma Turgut, Giresun il yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyelerini İmtiyaz sahibimiz Ali Yıldız, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ve Haber Editörürümüz Hasan Selçuk Karabaş karşıladı. Başkan Eroğlu, yaptığı açıklamada, “Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı günlerde İYİ Parti olarak her zaman vatandaşın yanında yer alıyoruz.  Giresun’da yönetim kurulu olarak sürekli vatandaşın içindeyiz. Ekonomik, ticari, belediyecilik, siyasi olarak eksikleri tespit ederek, sıkıntıların çözülmesi için ne yapılması gerektiğini anlatıyoruz. Hem Giresun’da hem de ilçelerimizde hiç durmadan ziyaretler yaparak nabız tutmaya devam edeceğiz” dedi.        
Bir süre önce kongresini yapan ve il başkanlığına Abdülkadir Eroğlu’nu seçen İYİ Parti Giresun İl yönetim kurulu üyeleri Yıldız Haber Gazetesini ziyaret etti.

İYİ Parti İl Başkanı Abdülkadir Eroğlu, Bulancak İlçe Başkanı Nesim Çelik, Piraziz İlçe Başkanı Emin Pekdemir, Yağlıdere İlçe Başkanı Fatma Turgut, Giresun il yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyelerini İmtiyaz sahibimiz Ali Yıldız, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ve Haber Editörürümüz Hasan Selçuk Karabaş karşıladı.

Başkan Eroğlu, yaptığı açıklamada, “Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı günlerde İYİ Parti olarak her zaman vatandaşın yanında yer alıyoruz.  Giresun’da yönetim kurulu olarak sürekli vatandaşın içindeyiz. Ekonomik, ticari, belediyecilik, siyasi olarak eksikleri tespit ederek, sıkıntıların çözülmesi için ne yapılması gerektiğini anlatıyoruz. Hem Giresun’da hem de ilçelerimizde hiç durmadan ziyaretler yaparak nabız tutmaya devam edeceğiz” dedi.        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.