İngilizce festivaline mükemmel final

GÜNDEM 09.05.2019 - 17:41, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3836+ kez okundu.
 

İngilizce festivaline mükemmel final

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Bulancak Kaymakamlığının destekleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde Bulancak’ta bulunan merkez ve köy ortaokul ve liselerimiz arasında bu yıl ikincisi uygulanan İngilizce Festivalinin Finali ve Ödül Töreni Cuma günü Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü,
İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Topçu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İsmail Sarıgül, Turgut Hacınoğmanoğlu ve Nurgül Tabik, kurum amirleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımlarıyla Bulancak İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Yıl boyunca yapılan 5 ayrı kategoride dereceye giren öğrencilerimizin çalışmalarının bulunduğu ve ödüllendirildiği programda Şarkı Yarışmasında finale kalan okullarımızın eserlerini canlı performanslar sergileyerek seslendirmeleri büyük ilgi gördü. Ortaokullar kategorisinde Yalıköy Şehit Pilot Teğmen Barış Çakır Ortaokulu öğrencisi ve liseler kategorisinde Bulancak Anadolu Lisesi öğrencileri ipi göğüsleyen okullarımız oldular.    Ödül töreninde toplamda 81 öğrenci ödül alırken, Kaymakam Üncü ve Müdür Bulut tarafından proje yürütme kurulu üyelerine plaket takdim edildi. Müdür Bulut, “İlçemiz genelindeki tüm ortaokul ve liselerimizde eğitim gören öğrencilerimizi böylesi büyük ve başarılı bir proje ile İngilizce eğitiminin desteklenmesi ve bu projeyi Bulancak ilçemizde uyguluyor olmak bizlere ayrı bir gurur vermektedir” diyerek, projenin hayata geçirilmesinde ve iki yıldır başarıyla uygulanmasında emeği geçen başta proje koordinatörü Aytek Turan olmak üzere, proje yürütme kurulu üyelerine ve İngilizce öğretmenlerine teşekkür etti.
2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Bulancak Kaymakamlığının destekleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde Bulancak’ta bulunan merkez ve köy ortaokul ve liselerimiz arasında bu yıl ikincisi uygulanan İngilizce Festivalinin Finali ve Ödül Töreni Cuma günü Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü,

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Topçu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İsmail Sarıgül, Turgut Hacınoğmanoğlu ve Nurgül Tabik, kurum amirleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımlarıyla Bulancak İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Yıl boyunca yapılan 5 ayrı kategoride dereceye giren öğrencilerimizin çalışmalarının bulunduğu ve ödüllendirildiği programda Şarkı Yarışmasında finale kalan okullarımızın eserlerini canlı performanslar sergileyerek seslendirmeleri büyük ilgi gördü. Ortaokullar kategorisinde Yalıköy Şehit Pilot Teğmen Barış Çakır Ortaokulu öğrencisi ve liseler kategorisinde Bulancak Anadolu Lisesi öğrencileri ipi göğüsleyen okullarımız oldular.   

Ödül töreninde toplamda 81 öğrenci ödül alırken, Kaymakam Üncü ve Müdür Bulut tarafından proje yürütme kurulu üyelerine plaket takdim edildi. Müdür Bulut, “İlçemiz genelindeki tüm ortaokul ve liselerimizde eğitim gören öğrencilerimizi böylesi büyük ve başarılı bir proje ile İngilizce eğitiminin desteklenmesi ve bu projeyi Bulancak ilçemizde uyguluyor olmak bizlere ayrı bir gurur vermektedir” diyerek, projenin hayata geçirilmesinde ve iki yıldır başarıyla uygulanmasında emeği geçen başta proje koordinatörü Aytek Turan olmak üzere, proje yürütme kurulu üyelerine ve İngilizce öğretmenlerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.