İlk yarıyı istediğimiz gibi bitirdik

SPOR 29.12.2016 - 16:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2322+ kez okundu.
 

İlk yarıyı istediğimiz gibi bitirdik

TVF voleybol 1. Liginde yer alan 1926 Bulancakspor Erkek voleybol takımı...
 ....hafta sonu oynadığı maç ile ilk yarıyı tamamladı. 1. Lig B grubunda ilk kez mücadele eden 1926 Bulancakspor 25 Aralık Pazar günü Giresun 19 Eylül spor salonunda oynadığı maçta Malatya BŞB. sporu 3-1 mağlup ederek ligin ilk yarısını 7. sırada tamamladı.13 maçlık ilk yarı da 6 galibiyet ve 7 mağlubiyet ile tamamladı. 1. Lig de gruplarını ilk 4 de tamamlayan takımlar ligin sonunda play-off grubuna katılacak. 1926 Bulancakspor'da ligde play-off’a kalarak ilk sezonunda hedefini gerçekleştirmek istiyor.İlk yarının bir değerlendirmesini yapan 1926 Bulancakspor antrenörü Selçuk Sekban, "Yabancı oyuncumuz olmadan ilk yarıyı istediğimiz yerde bitirdik" diyerek şunları söyledi; "Geçen sezon yükseldiğimiz 1.lig voleybol liginde yeni oyuncu kadrosu kurduk ve yola çıktık. Bütçemize ve Bulancaspor yapısına uyum sağlayacak oyuncuları transfer ederek lige girdik. Grubumuzda yabancı oyuncuları ile güçlü takımlar vardı. Bizde genç bir takım ile mücadele ettik. Spor salonumuz kapalı olmasından dolayı çalışmalarımız Giresun da ve okul salonlarında yaptık. Zor şartlarda çalıştık. Bize salonlarını açan GRÜ’ye ve 19 Eylül spor salonunu için çalışma konusunda her desteği veren gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederiz. Grubumuz da 4 takım çok iyi bir kadro ile ligde yer alıyordu. Bizde çok iyi bir ilk yarı geçirdik. 6 galibiyet ile 20 puanla ilk yarıyı tamamladık. 2 maçta galibiyet bekledik ama mağlup olduk. Buna rağmen ligin ilk yarısını istediğimiz yerde bitirdik.Giresun da oynadığımız maçlarda bizi destekleyemeye gelen Bulancaklı ve Giresunlu ve Ordulu sporseverlere de çok teşekkür ederiz. Bulancak Belediye Başkanı ve kulüp başkanımız Recep Yakar’a,  yönetim kurulu üyeleri ile fahri başkanımız olan Ömral Daban’a, yardımcı hocamız Prof. Dr. Birol Ertuğral’a ve voleybol camiasının değerli insanları ile 19 Eylül spor salonun personeline de teşekkür ederiz. İkinci yarıya içinde çalışmalarımızı aksatmadan devam edeceğiz. 7 Ocak ta ikinci yarı başlayacak. 1920 Maraş spor ile Giresun da evimizde ikinci yarıyı açacağız. Hedefimiz play-off da oynamak üzere yaptık. Bunu da gerçekleştirmek için kadromuzda 1-2 oyuncu takviyesi yapabiliriz. Bu konuda devre arasında karar vereceğiz" dedi.  
TVF voleybol 1. Liginde yer alan 1926 Bulancakspor Erkek voleybol takımı...
 ....hafta sonu oynadığı maç ile ilk yarıyı tamamladı. 1. Lig B grubunda ilk kez mücadele eden 1926 Bulancakspor 25 Aralık Pazar günü Giresun 19 Eylül spor salonunda oynadığı maçta Malatya BŞB. sporu 3-1 mağlup ederek ligin ilk yarısını 7. sırada tamamladı.
13 maçlık ilk yarı da 6 galibiyet ve 7 mağlubiyet ile tamamladı. 1. Lig de gruplarını ilk 4 de tamamlayan takımlar ligin sonunda play-off grubuna katılacak. 1926 Bulancakspor'da ligde play-off’a kalarak ilk sezonunda hedefini gerçekleştirmek istiyor.
İlk yarının bir değerlendirmesini yapan 1926 Bulancakspor antrenörü Selçuk Sekban, "Yabancı oyuncumuz olmadan ilk yarıyı istediğimiz yerde bitirdik" diyerek şunları söyledi; "Geçen sezon yükseldiğimiz 1.lig voleybol liginde yeni oyuncu kadrosu kurduk ve yola çıktık. Bütçemize ve Bulancaspor yapısına uyum sağlayacak oyuncuları transfer ederek lige girdik. Grubumuzda yabancı oyuncuları ile güçlü takımlar vardı. Bizde genç bir takım ile mücadele ettik. Spor salonumuz kapalı olmasından dolayı çalışmalarımız Giresun da ve okul salonlarında yaptık. Zor şartlarda çalıştık. Bize salonlarını açan GRÜ’ye ve 19 Eylül spor salonunu için çalışma konusunda her desteği veren gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederiz. Grubumuz da 4 takım çok iyi bir kadro ile ligde yer alıyordu. Bizde çok iyi bir ilk yarı geçirdik. 6 galibiyet ile 20 puanla ilk yarıyı tamamladık. 2 maçta galibiyet bekledik ama mağlup olduk. Buna rağmen ligin ilk yarısını istediğimiz yerde bitirdik.
Giresun da oynadığımız maçlarda bizi destekleyemeye gelen Bulancaklı ve Giresunlu ve Ordulu sporseverlere de çok teşekkür ederiz. Bulancak Belediye Başkanı ve kulüp başkanımız Recep Yakar’a,  yönetim kurulu üyeleri ile fahri başkanımız olan Ömral Daban’a, yardımcı hocamız Prof. Dr. Birol Ertuğral’a ve voleybol camiasının değerli insanları ile 19 Eylül spor salonun personeline de teşekkür ederiz. İkinci yarıya içinde çalışmalarımızı aksatmadan devam edeceğiz. 7 Ocak ta ikinci yarı başlayacak. 1920 Maraş spor ile Giresun da evimizde ikinci yarıyı açacağız. Hedefimiz play-off da oynamak üzere yaptık. Bunu da gerçekleştirmek için kadromuzda 1-2 oyuncu takviyesi yapabiliriz. Bu konuda devre arasında karar vereceğiz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.