İletişim fakültesinden ziyaret

GÜNDEM 14.12.2018 - 17:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2445+ kez okundu.
 

İletişim fakültesinden ziyaret

Giresun yerel medyasında çalışan kadınların sorunları ve çözümleri konulu bir araştırma yapan GRÜ Tirebolu İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından yapılan çalışma kapsamında gazetemiz de ziyaret edildi.
GRÜ İletişim Fakültesi öğretim görevlisi Nedim Serhat Bilecen başkanlığında yürütülen araştırmada öğrenci Deniz Tutcu, Yıldız Haber Gazetesi sayfa tasarım ve sekreteri Dilek Korkmaz’la yerel basında yaşadığı sorunlar hakkında bir sohbet yaptı. Yıldız Haber Gazetesi sayfa tasarım ve sekreteri Dilek Korkmaz, “Yerel basında kadınlar olarak sorunlarımız olsa da, zamanla bunları aşmaya çalışıyoruz. Özellikle gazetelerin hazırlanmasında son yıllarda yerel basında kadınlar daha çok tercih ediliyor. İlk yıllarda işe başladığım zorluklar geride kaldı. Gazetecilik zor bir iş ve kadınlarda yavaş yavaş bu sektörde önemli yerlere geliyor. Sayfa tasarımı grafik tasarım mezunlarının iş bulabileceği bir iş kolu oldu. Bende artık bu işte kendimi geliştirdim ve zorlukların üstesinden gelmeyi öğrendim. Yerel basında kadınların çalışırken ortaya çıkan sorunları da el birliği ile çözülür diye düşünüyorum” dedi.   
Giresun yerel medyasında çalışan kadınların sorunları ve çözümleri konulu bir araştırma yapan GRÜ Tirebolu İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından yapılan çalışma kapsamında gazetemiz de ziyaret edildi.

GRÜ İletişim Fakültesi öğretim görevlisi Nedim Serhat Bilecen başkanlığında yürütülen araştırmada öğrenci Deniz Tutcu, Yıldız Haber Gazetesi sayfa tasarım ve sekreteri Dilek Korkmaz’la yerel basında yaşadığı sorunlar hakkında bir sohbet yaptı.

Yıldız Haber Gazetesi sayfa tasarım ve sekreteri Dilek Korkmaz, “Yerel basında kadınlar olarak sorunlarımız olsa da, zamanla bunları aşmaya çalışıyoruz. Özellikle gazetelerin hazırlanmasında son yıllarda yerel basında kadınlar daha çok tercih ediliyor. İlk yıllarda işe başladığım zorluklar geride kaldı. Gazetecilik zor bir iş ve kadınlarda yavaş yavaş bu sektörde önemli yerlere geliyor. Sayfa tasarımı grafik tasarım mezunlarının iş bulabileceği bir iş kolu oldu. Bende artık bu işte kendimi geliştirdim ve zorlukların üstesinden gelmeyi öğrendim. Yerel basında kadınların çalışırken ortaya çıkan sorunları da el birliği ile çözülür diye düşünüyorum” dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.