İlçeler arası koordinasyon gözden geçirilecek

SİYASET 18.07.2018 - 17:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2706+ kez okundu.
 

İlçeler arası koordinasyon gözden geçirilecek

2018 yılı Temmuz ayı Kaymakamlar Toplantısı Vali Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında yapıldı. Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda,
Vali Sarıfakıoğulları’na kaymakamlar ve ilgili kurum yetkilileri tarafından toplantı gündemindeki güvenlik ve İl Özel İdare çalışmaları hakkında ilgili bilgi verildi.  Toplantıda ayrıca; KÖYDES çalışmaları ile diğer yatırım faaliyetleri ve bir önceki toplantıda yapılması kararlaştırılan işlerin hangi aşamada olduğu da ele alındı.  Bundan sonra yapılması gereken çalışmalar ve alınması gereken önlemler konusunun da görüşüldüğü toplantıda, ilçeler arasındaki koordinasyon ve başta KÖYDES projeleri olmak üzere ilimiz genelinde yapılan yatırımların gerçekleşme oranları gözden geçirildi.  Yetkililer tarafından, gecikme yaşanan ve hiç gerçekleştirilmeyen yatırımların gerekçeleri hususunda Vali Sarıfakıoğulları’na bilgi sunuldu.    
2018 yılı Temmuz ayı Kaymakamlar Toplantısı Vali Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında yapıldı. Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda,

Vali Sarıfakıoğulları’na kaymakamlar ve ilgili kurum yetkilileri tarafından toplantı gündemindeki güvenlik ve İl Özel İdare çalışmaları hakkında ilgili bilgi verildi. 

Toplantıda ayrıca; KÖYDES çalışmaları ile diğer yatırım faaliyetleri ve bir önceki toplantıda yapılması kararlaştırılan işlerin hangi aşamada olduğu da ele alındı. 

Bundan sonra yapılması gereken çalışmalar ve alınması gereken önlemler konusunun da görüşüldüğü toplantıda, ilçeler arasındaki koordinasyon ve başta KÖYDES projeleri olmak üzere ilimiz genelinde yapılan yatırımların gerçekleşme oranları gözden geçirildi. 

Yetkililer tarafından, gecikme yaşanan ve hiç gerçekleştirilmeyen yatırımların gerekçeleri hususunda Vali Sarıfakıoğulları’na bilgi sunuldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.