‘İhtiyaç ve eksikleri yerinde tespit ediyoruz’

GÜNDEM 05.12.2019 - 17:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2087+ kez okundu.
 

‘İhtiyaç ve eksikleri yerinde tespit ediyoruz’

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Giresun’a gelerek Valilik binasında yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatlarıyla oluşturulan İZDES çalışma programı kapsamında illeri ziyaret ettiklerini söyledi.
Bakanlığın İzleme ve Değerlendirme Sistemi'ne  (İZDES) ilişkin konuşan Bakan Yardımcısı Çataklı, “Amacımız bir empati yapmak. Yaptığımız çalışmaların vatandaşlarımız tarafından nasıl göründüğünü görmek, onların görüş, düşünce, önerilerini de almak” dedi. Birinci aşamada 81 ilin ziyaretlerinin gerçekleştirildiğini ifade eden Çataklı, “Buradan değerlendirmeler yapılmıştı. Şimdi bu yıl da bunun ikinci aşamasına geçmiştik. Buradaki ikinci aşamanın temel teması da vatandaş odaklı hizmet seferberliğiydi. Bu kapsamda İçişleri Bakanlığı'nda bakan yardımcılarımızın başkanlığında, birimlerimizden yöneticilerin de katılımıyla illerimizi ziyaret ediyoruz. Bugün 62'nci ilimiz, yılsonuna kadar da 81 ilimizi tamamlamış olacağız” diye konuştu. Çataklı, uygulamanın hedefleriyle ilgili bilgi vererek, “Ne yapıyoruz? Birincisi merkezden taşraya sağlıklı bilgi vererek, taşradan da merkeze sağlıklı dönüşleri sağlamak, ihtiyaçları, eksiklikleri yerinde tespit etmek. Yine taşradaki arkadaşlarımızın görüşleri, düşüncelerini birinci ağızdan almak ve değerlendirmek, uygulama birliği sağlamak” ifadelerini kullandı.  
İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Giresun’a gelerek Valilik binasında yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatlarıyla oluşturulan İZDES çalışma programı kapsamında illeri ziyaret ettiklerini söyledi.

Bakanlığın İzleme ve Değerlendirme Sistemi'ne  (İZDES) ilişkin konuşan Bakan Yardımcısı Çataklı, “Amacımız bir empati yapmak. Yaptığımız çalışmaların vatandaşlarımız tarafından nasıl göründüğünü görmek, onların görüş, düşünce, önerilerini de almak” dedi.

Birinci aşamada 81 ilin ziyaretlerinin gerçekleştirildiğini ifade eden Çataklı, “Buradan değerlendirmeler yapılmıştı. Şimdi bu yıl da bunun ikinci aşamasına geçmiştik. Buradaki ikinci aşamanın temel teması da vatandaş odaklı hizmet seferberliğiydi. Bu kapsamda İçişleri Bakanlığı'nda bakan yardımcılarımızın başkanlığında, birimlerimizden yöneticilerin de katılımıyla illerimizi ziyaret ediyoruz. Bugün 62'nci ilimiz, yılsonuna kadar da 81 ilimizi tamamlamış olacağız” diye konuştu.

Çataklı, uygulamanın hedefleriyle ilgili bilgi vererek, “Ne yapıyoruz? Birincisi merkezden taşraya sağlıklı bilgi vererek, taşradan da merkeze sağlıklı dönüşleri sağlamak, ihtiyaçları, eksiklikleri yerinde tespit etmek. Yine taşradaki arkadaşlarımızın görüşleri, düşüncelerini birinci ağızdan almak ve değerlendirmek, uygulama birliği sağlamak” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.