İHTİYAÇ SAHİPLERİ 1000’ER TL’LERİNİ ALIYOR

GÜNDEM 02.04.2020 - 18:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3312+ kez okundu.
 

İHTİYAÇ SAHİPLERİ 1000’ER TL’LERİNİ ALIYOR

Tüm Türkiye’de alınan Koronavirüs tedbirleri nedeniyle ihtiyacı olan ailelere Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ödenecek 1000’er lira tutarında ki ödemeler başladı.
Hesaplarına yatan paraları almak isteyen vatandaşlar PTT şubeleri ve banka ATM’lerinden paralarını aldılar. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları sonrası yapılan açıklamada “Düzenli merkezi sosyal yardım (Yaşlı Aylığı, Engelli Aylığı, Engelli Yakını Aylığı, Silikozis Aylığı, Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Düzenli Nakit Yardım, Muhtaç Asker Ailelerine Yönelik Düzenli Nakit Yardım, Öksüz Yetim Yardımı, Muhtaç Asker Çocuğu Yardımı, Şartlı Eğitim Yardımı, Şartlı Sağlık Yardımı, Çoklu Doğum Yardımı, Psiko-Sosyal ve Mali Kayıp Yaşayan Tüberküloz ve SSPE Hastalarına Yönelik Düzenli Nakdi Yardım Programı) alan hanelere herhangi bir başvuruya gerek olmaksızın Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı kapsamında 1.000 TL ödeme yapılacaktır” denilmişti. Vatandaşlar doğum yılının son rakamı 0 ve 5 olanlar 1 Nisan'da, 1 ve 6 olanlar ayın 2'sinde, 2 ve 7 olanlar ayın 3'ünde, 3 ve 8 olanlar ayın 4'ünde, 4 ve 9 olanlar ayın 5'inde alacaklar.
Tüm Türkiye’de alınan Koronavirüs tedbirleri nedeniyle ihtiyacı olan ailelere Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ödenecek 1000’er lira tutarında ki ödemeler başladı.

Hesaplarına yatan paraları almak isteyen vatandaşlar PTT şubeleri ve banka ATM’lerinden paralarını aldılar. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları sonrası yapılan açıklamada “Düzenli merkezi sosyal yardım (Yaşlı Aylığı, Engelli Aylığı, Engelli Yakını Aylığı, Silikozis Aylığı, Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Düzenli Nakit Yardım, Muhtaç Asker Ailelerine Yönelik Düzenli Nakit Yardım, Öksüz Yetim Yardımı, Muhtaç Asker Çocuğu Yardımı, Şartlı Eğitim Yardımı, Şartlı Sağlık Yardımı, Çoklu Doğum Yardımı, Psiko-Sosyal ve Mali Kayıp Yaşayan Tüberküloz ve SSPE Hastalarına Yönelik Düzenli Nakdi Yardım Programı) alan hanelere herhangi bir başvuruya gerek olmaksızın Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı kapsamında 1.000 TL ödeme yapılacaktır” denilmişti.

Vatandaşlar doğum yılının son rakamı 0 ve 5 olanlar 1 Nisan'da, 1 ve 6 olanlar ayın 2'sinde, 2 ve 7 olanlar ayın 3'ünde, 3 ve 8 olanlar ayın 4'ünde, 4 ve 9 olanlar ayın 5'inde alacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.