Hizmet gitmeyen tek bir sokağımız kalmayacak

GÜNDEM 15.08.2019 - 17:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3006+ kez okundu.
 

Hizmet gitmeyen tek bir sokağımız kalmayacak

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.
Geçtiğimiz günlerde Başkan Şenlikoğlu’nun talimatıyla Hacısiyam Mahallesi’nde başlatılan altyapı çalışmaları hızla devam ediyor. Göreve yeni geldikleri süreçte, şehirde yağan yoğun yağış sebebiyle bazı mahallelerde ki altyapı sorunlarının da gün yüzüne çıktığını ifade eden Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, bölgede devam eden çalışmalar hakkında ise şunları söyledi; “Her zaman belirttiğimiz gibi zamanında ötelenmiş, biriktirilmiş sorunlar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Su taşkınları ve su birikintisi gibi altyapı sorunları esnaf ve vatandaşlarımızı zor durumda bırakmıştı. Sorunlar gün yüzüne çıkınca Hacısiyam Mahallesi Fatih Caddesi’nde geniş kapsamlı çalışma başlatmıştık. Bir süredir ekiplerimiz cadde üzerinde yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Bugünde çalışmalarımızı Lale Sokak’a taşıdık. Lale Sokak’ta 200 metrelik yeni yağmur suyu hattı çalışması yapıyoruz. Arkadaşlarım büyük özveri içerisinde sorunların giderilmesi için mesai saati haricinde de çalışmalarına devam ediyor. Hacısiyam Mahallemizde ki çalışmalarımızın sonlanmasının ardından, altyapı adına ciddi sorunları olan mahallelerimizde de yeni yağmur suyu hatları yapacağız. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için elimizde olan tüm imkânları en iyi şekilde kullanacağız. Şehir genelinde hizmet gitmeyen tek bir sokağımız kalmayacak. Giresun için çalışıyoruz”
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Geçtiğimiz günlerde Başkan Şenlikoğlu’nun talimatıyla Hacısiyam Mahallesi’nde başlatılan altyapı çalışmaları hızla devam ediyor.

Göreve yeni geldikleri süreçte, şehirde yağan yoğun yağış sebebiyle bazı mahallelerde ki altyapı sorunlarının da gün yüzüne çıktığını ifade eden Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, bölgede devam eden çalışmalar hakkında ise şunları söyledi; “Her zaman belirttiğimiz gibi zamanında ötelenmiş, biriktirilmiş sorunlar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Su taşkınları ve su birikintisi gibi altyapı sorunları esnaf ve vatandaşlarımızı zor durumda bırakmıştı. Sorunlar gün yüzüne çıkınca Hacısiyam Mahallesi Fatih Caddesi’nde geniş kapsamlı çalışma başlatmıştık. Bir süredir ekiplerimiz cadde üzerinde yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Bugünde çalışmalarımızı Lale Sokak’a taşıdık. Lale Sokak’ta 200 metrelik yeni yağmur suyu hattı çalışması yapıyoruz. Arkadaşlarım büyük özveri içerisinde sorunların giderilmesi için mesai saati haricinde de çalışmalarına devam ediyor. Hacısiyam Mahallemizde ki çalışmalarımızın sonlanmasının ardından, altyapı adına ciddi sorunları olan mahallelerimizde de yeni yağmur suyu hatları yapacağız. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için elimizde olan tüm imkânları en iyi şekilde kullanacağız. Şehir genelinde hizmet gitmeyen tek bir sokağımız kalmayacak. Giresun için çalışıyoruz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.