‘HERKES, HER ZAMAN ULAŞILABİLİR OLMALI’

SİYASET 16.12.2019 - 17:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3478+ kez okundu.
 

‘HERKES, HER ZAMAN ULAŞILABİLİR OLMALI’

Vali Harun Sarıfakıoğulları, yeni yıl öncesi muhtarlarla bir araya gelerek, ihtiyaç ve talepleri dinledi.
Valilik Konferans Salonunda yapılan toplantıda, bir konuşma yapan Vali Sarıfakıoğulları, herkesin makam mevkiine bakmadan her zaman ulaşılabilir olması gerektiğini belirterek, bunun için tüm muhtarlarda telefon numarasının bulunduğunu söyledi. Muhtarlarla sık sık bir araya gelmeye çalıştığını belirten Vali Sarıfakıoğulları, “Sizlerle sıklıkla bir araya geldiğimiz gibi zaman zaman sizlerle birebir de görüşüyoruz. Bundan sonra haftanın birinci ve üçüncü Pazartesi günleri Vali Yardımcımız başkanlığında genel sekreterimiz, genel sekreter yardımcımız, yol ve su müdürlerimiz, yine sosyal yardımlaşma vakfı müdürümüz nezdinde bir toplantı icra edeceğiz. Bu toplantıların bir kısmına bende iştirak edeceğim. Arzu ediyoruz ki varsa sıkıntılar bunları ortaya koymak arzusundayız. Her zaman ulaşılabiliriz. Telefon numaram da siz muhtarlarımızda var. Problemlerimizi ilgili birimlere anlattığımız ölçüde çözme imkânlarının da daha kolay olacağını düşünüyorum.  İrtibatsızlık olursa sıkıntılı şeyler olur. Hepinize çalışmalarınız için teşekkür eder, kolaylıklar dilerim” dedi. Konuşmanın ardından muhtarlar merkez köy ve mahallelerin ihtiyaç ve eksiklikleriyle ilgili taleplerini iletti. Toplantıda ayrıca muhtarlar arasından mütevelli heyeti için; 1 mahalle 1 de köy muhtarı olmak üzere 2 üye seçimi gerçekleştirildi.  
Vali Harun Sarıfakıoğulları, yeni yıl öncesi muhtarlarla bir araya gelerek, ihtiyaç ve talepleri dinledi.

Valilik Konferans Salonunda yapılan toplantıda, bir konuşma yapan Vali Sarıfakıoğulları, herkesin makam mevkiine bakmadan her zaman ulaşılabilir olması gerektiğini belirterek, bunun için tüm muhtarlarda telefon numarasının bulunduğunu söyledi.

Muhtarlarla sık sık bir araya gelmeye çalıştığını belirten Vali Sarıfakıoğulları, “Sizlerle sıklıkla bir araya geldiğimiz gibi zaman zaman sizlerle birebir de görüşüyoruz. Bundan sonra haftanın birinci ve üçüncü Pazartesi günleri Vali Yardımcımız başkanlığında genel sekreterimiz, genel sekreter yardımcımız, yol ve su müdürlerimiz, yine sosyal yardımlaşma vakfı müdürümüz nezdinde bir toplantı icra edeceğiz. Bu toplantıların bir kısmına bende iştirak edeceğim. Arzu ediyoruz ki varsa sıkıntılar bunları ortaya koymak arzusundayız. Her zaman ulaşılabiliriz. Telefon numaram da siz muhtarlarımızda var. Problemlerimizi ilgili birimlere anlattığımız ölçüde çözme imkânlarının da daha kolay olacağını düşünüyorum.  İrtibatsızlık olursa sıkıntılı şeyler olur. Hepinize çalışmalarınız için teşekkür eder, kolaylıklar dilerim” dedi.

Konuşmanın ardından muhtarlar merkez köy ve mahallelerin ihtiyaç ve eksiklikleriyle ilgili taleplerini iletti. Toplantıda ayrıca muhtarlar arasından mütevelli heyeti için; 1 mahalle 1 de köy muhtarı olmak üzere 2 üye seçimi gerçekleştirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.