Herkes hak ettiği hizmeti alacaktır

SİYASET 30.03.2019 - 09:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3434+ kez okundu.
 

Herkes hak ettiği hizmeti alacaktır

31 Mart yerel seçimlerinde Bulancak’ta kendi adayı ile seçime girecek olan Milliyetçi Hareket Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Barış Çelebi, Cuma günü saat 14.30’da meydan mitingini gerçekleştirdi.
Seçim konuşmasında önce MHP Bulancak İlçe Başkanı Erdoğan Işıkdemir kürsüye gelerek MHP İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyelerini tanıtarak seçmenlerden oy istedi. Daha sonra MHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Barış Çelebi sahneye gelerek, Bulancaklılara seslendi. Başkan Adayı Çelebi, “Bulancaklılar artık hizmet nedir bilmelidir. Bugüne kadar ilçemize yapılan hizmetlerin hiçbir özelliği olmamıştır. Bulancaklı gerçek hizmetlere layıktır. Sadece park yaptık, yol yaptık demekle bu işler olmuyor. Biz belediyeyi aldığımızda tek bir gayrimeşru ihale ve işimiz olmayacaktır. Ayrım gayrım asla yapılmayacaktır. Herkes hak ettiği hizmeti alacaktır. MHP’nin olduğu yerde adalet, hak, hukuk ve hizmet olur. Bunu MHP’nin başkanlık yaptığı bütün yerlerde görmek mümkündür. Bulancak’ta da aynı anlayış ile Bulancak’ta hizmete talibiz” diyerek konuşmasını tamamladı.
31 Mart yerel seçimlerinde Bulancak’ta kendi adayı ile seçime girecek olan Milliyetçi Hareket Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Barış Çelebi, Cuma günü saat 14.30’da meydan mitingini gerçekleştirdi.

Seçim konuşmasında önce MHP Bulancak İlçe Başkanı Erdoğan Işıkdemir kürsüye gelerek MHP İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyelerini tanıtarak seçmenlerden oy istedi.

Daha sonra MHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Barış Çelebi sahneye gelerek, Bulancaklılara seslendi. Başkan Adayı Çelebi, “Bulancaklılar artık hizmet nedir bilmelidir. Bugüne kadar ilçemize yapılan hizmetlerin hiçbir özelliği olmamıştır. Bulancaklı gerçek hizmetlere layıktır. Sadece park yaptık, yol yaptık demekle bu işler olmuyor. Biz belediyeyi aldığımızda tek bir gayrimeşru ihale ve işimiz olmayacaktır. Ayrım gayrım asla yapılmayacaktır. Herkes hak ettiği hizmeti alacaktır. MHP’nin olduğu yerde adalet, hak, hukuk ve hizmet olur. Bunu MHP’nin başkanlık yaptığı bütün yerlerde görmek mümkündür. Bulancak’ta da aynı anlayış ile Bulancak’ta hizmete talibiz” diyerek konuşmasını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.