‘Her zaman birlik ve beraberlik içinde olacağız’

SPOR 30.05.2019 - 16:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3210+ kez okundu.
 

‘Her zaman birlik ve beraberlik içinde olacağız’

Bulancak'ta bulunan Fenerbahçe sevdalıları Toprakdeğirmeni mevkiinde faaliyet gösteren Kebabcıdayım Et Lokantasında düzenlenen iftar programında bir araya geldiler.
Düzenlenen iftar yemeğinde Genç Fenerbahçeliler  temsilcilerinden Erhan Elikara ve Hakan Demirel kısa bir konuşma yaparak, “Bulancaklı Genç Fenerbahçeliler olarak iftar yemeğinde bir araya geldik. Öncelikle bu mutlu ve anlamlı günümüzde bizi kırmayıp davetimize geldiğiniz ve bizleri yalnız bırakmadığınız için tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyoruz” dedi.   Ramazan ayını değerlendirmek adına iftar programında bir araya geldiklerini ifade eden Elikara, “Bu organizasyonlarımız, toplantılarımız daha da artacak, daha da sık olacak. Bunun için hepimiz taşın altına elimizi koyacağız. Bulancak'ta güzel bir oluşum içerisindeyiz. Katılım arttıkça birlik ve beraberliğimiz daha da önem kazanıyor. Biz Tüm Fenerbahçeli kardeşlerimizi bu grubun bir üyesi olmaya davet ediyoruz. Kulübümüzü her organizasyonda sonuna kadar desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Bulancak'ta bulunan Fenerbahçe sevdalıları Toprakdeğirmeni mevkiinde faaliyet gösteren Kebabcıdayım Et Lokantasında düzenlenen iftar programında bir araya geldiler.

Düzenlenen iftar yemeğinde Genç Fenerbahçeliler  temsilcilerinden Erhan Elikara ve Hakan Demirel kısa bir konuşma yaparak, “Bulancaklı Genç Fenerbahçeliler olarak iftar yemeğinde bir araya geldik. Öncelikle bu mutlu ve anlamlı günümüzde bizi kırmayıp davetimize geldiğiniz ve bizleri yalnız bırakmadığınız için tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyoruz” dedi.  
Ramazan ayını değerlendirmek adına iftar programında bir araya geldiklerini ifade eden Elikara, “Bu organizasyonlarımız, toplantılarımız daha da artacak, daha da sık olacak. Bunun için hepimiz taşın altına elimizi koyacağız. Bulancak'ta güzel bir oluşum içerisindeyiz. Katılım arttıkça birlik ve beraberliğimiz daha da önem kazanıyor. Biz Tüm Fenerbahçeli kardeşlerimizi bu grubun bir üyesi olmaya davet ediyoruz. Kulübümüzü her organizasyonda sonuna kadar desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.