Hepimiz kitap okumayı seviyoruz

GÜNDEM 15.10.2019 - 18:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2237+ kez okundu.
 

Hepimiz kitap okumayı seviyoruz

Türkiye genelinde kitap okumayı teşvik amacıyla başlatılan Kitapla Hasbihal etkinliği Giresun ve ilçelerinde dün(14 Ekin Salı) aynı anda yapıldı.
Yüzlerce öğrencinin ve mülki amirlerinde katıldığı kitap okuma etkinliğinde katılan herkes 1 adet kitabı sessizce okuyarak etkinliği tamamladı. Giresun’da Atatürk meydanında yapılan etkinliğe Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Giresun’daki okul müdürleri, ilkokul, ortaokul ve liselerden seçilmiş yüzlerce öğrenci birlikte kitap okudu. Bulancak’ta aynı gün Bulancak Cumhuriyet meydanında da ilçe genelindeki okullardan yüzlerce öğrenci bir araya gelerek kitaplarını okudu. Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinin birlikte düzenlediği kitap okumayı sevdirmek ve kitabın önemini anlatan okuma etkinliğine Bulancak’ta da Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Halk Kütüphanesi Müdürü Haydar Yavuz, HEM Müdürü Mehmet Ekizoğlu, okul müdürleri okullardan seçilmiş kitapsever öğrenciler ve vatandaşlarda katıldı. Etkinlik açılış konuşmasında İlçe Milli Eğitim Mdürü Şenel Bulut, “Öğrencilerimizin kitap okumayı sevmesini teşvik amacıyla başlatılan “Kitapla hasbihal” projemiz Giresun genelinde kitap okumayı daha çok öğrenciye sevdirmek, kitaba sahip çıkılmasını sağlamak ve gelecekte de kitap ile arsındaki bağı koparmadan bir hayat anlayışı için bu etkinlik düzenlendi. Bu etkinliğimize katılan bütün kitapseverlere teşekkür ederim” dedi. Kitap okuma etkinliğine katılanlara Bulancak Halk Kütüphanesi tarafından getirilen kitaplar ve öğrencilerin kendi getirdiği kitaplar ile okuma yapıldı.    
Türkiye genelinde kitap okumayı teşvik amacıyla başlatılan Kitapla Hasbihal etkinliği Giresun ve ilçelerinde dün(14 Ekin Salı) aynı anda yapıldı.

Yüzlerce öğrencinin ve mülki amirlerinde katıldığı kitap okuma etkinliğinde katılan herkes 1 adet kitabı sessizce okuyarak etkinliği tamamladı.

Giresun’da Atatürk meydanında yapılan etkinliğe Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Giresun’daki okul müdürleri, ilkokul, ortaokul ve liselerden seçilmiş yüzlerce öğrenci birlikte kitap okudu.

Bulancak’ta aynı gün Bulancak Cumhuriyet meydanında da ilçe genelindeki okullardan yüzlerce öğrenci bir araya gelerek kitaplarını okudu. Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinin birlikte düzenlediği kitap okumayı sevdirmek ve kitabın önemini anlatan okuma etkinliğine Bulancak’ta da Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Halk Kütüphanesi Müdürü Haydar Yavuz, HEM Müdürü Mehmet Ekizoğlu, okul müdürleri okullardan seçilmiş kitapsever öğrenciler ve vatandaşlarda katıldı. Etkinlik açılış konuşmasında İlçe Milli Eğitim Mdürü Şenel Bulut, “Öğrencilerimizin kitap okumayı sevmesini teşvik amacıyla başlatılan “Kitapla hasbihal” projemiz Giresun genelinde kitap okumayı daha çok öğrenciye sevdirmek, kitaba sahip çıkılmasını sağlamak ve gelecekte de kitap ile arsındaki bağı koparmadan bir hayat anlayışı için bu etkinlik düzenlendi. Bu etkinliğimize katılan bütün kitapseverlere teşekkür ederim” dedi. Kitap okuma etkinliğine katılanlara Bulancak Halk Kütüphanesi tarafından getirilen kitaplar ve öğrencilerin kendi getirdiği kitaplar ile okuma yapıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.