'HEMŞEHRİLERİMİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ’

GÜNDEM 02.04.2020 - 18:11, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2711+ kez okundu.
 

'HEMŞEHRİLERİMİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ’

Gönüllülük esasına göre başlatılan yardım kampanyasında toparlanan 743 koli yardım malzemesi, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Vali Harun Sarıfakıoğulları’nın da katılımıyla, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Kenan Yılmaz’a teslim edildi.
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında oluşturulan ‘Vefa Sosyal Destek’ grupları vatandaşların isteklerini karşılamaya devam ediyor. Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle vatandaşların mağduriyetini gidermek için oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu’na Giresun’da bulunan kamu kurum ve kuruluşları da destek veriyor. Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü (MEM) tarafından, Giresun Valiliği’nin onayı ile oluşturulan Covid-19 İl MEM Vefa Komisyonu, İl Merkezinde bulunan okulların da katılımıyla bir yardım kampanyası düzenledi. Vali Harun Sarıfakıoğulları’nın himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu’nun öncülüğündeki Giresun maarif ordusu, Merkez ilçede bulunan okullarda görev yapan idareci ve öğretmenlerle birlikte Covid-19 salgını kapsamında ihtiyaç sahibi olan ailelere ulaştırılmak üzere 31 Mart Salı günü başlattığı yardım kampanyası ile 24 saat içerisinde, muhteviyatında çeşitli gıda ürünleri bulunan yardım malzemesi topladı. Gönüllülük esasına göre başlatılan yardım kampanyasına eğitim çalışanlarının verdiği destekle 1 Nisan Çarşamba gününe kadar toparlanan 743 koli yardım malzemesi, depolandığı Giresun Sosyal Bilimler Lisesinde, Perşembe günü ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Vali Harun Sarıfakıoğulları’nın da katılımıyla,  Giresun Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Kenan Yılmaz’a teslim edildi. Vali Sarıfakıoğulları, devletin milletinin, milletin ise devletin yanında olmaya devam edeceğine vurgu yaparak, “İçinde bulunduğumuz zor süreci Allah’ın izniyle, birlik ve beraberlik içerisinde, resmi makamlarca alınan kararlara uyarak hep birlikte atlatacağız. Alınan önlemlerin vatandaşlarımızın sağlığı için olduğunun bilinciyle hareket edilmesi ve mutlaka uyulması ve de titizlikle uygulanması gerekmektedir. Bu süreçte, bugün burada görüldüğü gibi birlik ve beraberlikle, el ele vererek, desteğe muhtaç Giresunlu hemşerilerimizi de yalnız bırakmayacağız” dedi.
Gönüllülük esasına göre başlatılan yardım kampanyasında toparlanan 743 koli yardım malzemesi, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Vali Harun Sarıfakıoğulları’nın da katılımıyla, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Kenan Yılmaz’a teslim edildi.

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında oluşturulan ‘Vefa Sosyal Destek’ grupları vatandaşların isteklerini karşılamaya devam ediyor.

Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle vatandaşların mağduriyetini gidermek için oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu’na Giresun’da bulunan kamu kurum ve kuruluşları da destek veriyor.

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü (MEM) tarafından, Giresun Valiliği’nin onayı ile oluşturulan Covid-19 İl MEM Vefa Komisyonu, İl Merkezinde bulunan okulların da katılımıyla bir yardım kampanyası düzenledi.

Vali Harun Sarıfakıoğulları’nın himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu’nun öncülüğündeki Giresun maarif ordusu, Merkez ilçede bulunan okullarda görev yapan idareci ve öğretmenlerle birlikte Covid-19 salgını kapsamında ihtiyaç sahibi olan ailelere ulaştırılmak üzere 31 Mart Salı günü başlattığı yardım kampanyası ile 24 saat içerisinde, muhteviyatında çeşitli gıda ürünleri bulunan yardım malzemesi topladı.

Gönüllülük esasına göre başlatılan yardım kampanyasına eğitim çalışanlarının verdiği destekle 1 Nisan Çarşamba gününe kadar toparlanan 743 koli yardım malzemesi, depolandığı Giresun Sosyal Bilimler Lisesinde, Perşembe günü ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Vali Harun Sarıfakıoğulları’nın da katılımıyla,  Giresun Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Kenan Yılmaz’a teslim edildi.

Vali Sarıfakıoğulları, devletin milletinin, milletin ise devletin yanında olmaya devam edeceğine vurgu yaparak, “İçinde bulunduğumuz zor süreci Allah’ın izniyle, birlik ve beraberlik içerisinde, resmi makamlarca alınan kararlara uyarak hep birlikte atlatacağız. Alınan önlemlerin vatandaşlarımızın sağlığı için olduğunun bilinciyle hareket edilmesi ve mutlaka uyulması ve de titizlikle uygulanması gerekmektedir. Bu süreçte, bugün burada görüldüğü gibi birlik ve beraberlikle, el ele vererek, desteğe muhtaç Giresunlu hemşerilerimizi de yalnız bırakmayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.