Hedefimizden dönmek yok

SPOR 15.12.2016 - 16:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2747+ kez okundu.
 

Hedefimizden dönmek yok

Tek düşüncelerinin başarı olduğunu belirten 1926 Bulancakspor Yöneticisi Ayhan Özman,...
...'Son hafta deplasmanda SamsunYolspor’u yenerek çıkışa geçtik. Yeni Amasyaspor karşısında da kazanarak bu galibiyetimizi taçlandırmak istiyoruz" dedi.Bölgesel amatör Lig ekiplerinden 1926 Bulancakspor’un yöneticilerinden  Ayhan Özman, kırmızı-beyazlı ekibin hedefinin başarılı olduğunu ve bundan geriye dönüşlerinin olmadığını söyledi. Bu hafta sahalarında ligde kendileri gibi iddialı olan  Amasyaspor ile zorlu  bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek son hafta maçını kazandıklarını anımsatan  Özman, "Yeni Amasyaspor maçıyla  galibiyetimizi taçlandırmak istiyoruz. Taraftarlarımızı bu karşılaşmaya bekliyoruz" dedi. Takımın son maçta iyi oynadığını ve galibiyet aldığını vurgulayan Özman konuşmasını şöyle sürdürdü; "Yeni Amasyaspor maçı zor bir maç ama geldiğimiz noktada oynadığımız oyunla ve seçtiğimiz oyuncu grubuyla inşallah kazanıp yolumuza devam edeceğiz. İnşallah yakışanı yapıp  başarılı olacağız. İlk devre hedefimiz 23 puan, bunu gerçekleştirip, ikinci devreye çok iyi şekilde başlamak istiyoruz" 
Tek düşüncelerinin başarı olduğunu belirten 1926 Bulancakspor Yöneticisi Ayhan Özman,...
...'Son hafta deplasmanda SamsunYolspor’u yenerek çıkışa geçtik. Yeni Amasyaspor karşısında da kazanarak bu galibiyetimizi taçlandırmak istiyoruz" dedi.
Bölgesel amatör Lig ekiplerinden 1926 Bulancakspor’un yöneticilerinden  Ayhan Özman, kırmızı-beyazlı ekibin hedefinin başarılı olduğunu ve bundan geriye dönüşlerinin olmadığını söyledi. Bu hafta sahalarında ligde kendileri gibi iddialı olan  Amasyaspor ile zorlu  bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek son hafta maçını kazandıklarını anımsatan  Özman, "Yeni Amasyaspor maçıyla  galibiyetimizi taçlandırmak istiyoruz. Taraftarlarımızı bu karşılaşmaya bekliyoruz" dedi. Takımın son maçta iyi oynadığını ve galibiyet aldığını vurgulayan Özman konuşmasını şöyle sürdürdü; "Yeni Amasyaspor maçı zor bir maç ama geldiğimiz noktada oynadığımız oyunla ve seçtiğimiz oyuncu grubuyla inşallah kazanıp yolumuza devam edeceğiz. İnşallah yakışanı yapıp  başarılı olacağız. İlk devre hedefimiz 23 puan, bunu gerçekleştirip, ikinci devreye çok iyi şekilde başlamak istiyoruz" 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.