'Hedef ve planlarımızı vatandaşlarımızla paylaşacağız'

GÜNDEM 08.02.2019 - 17:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3454+ kez okundu.
 

'Hedef ve planlarımızı vatandaşlarımızla paylaşacağız'

Bulancak Belediye Başkanı ve AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Recep Yakar, yaklaşan yerel seçimler öncesi esnaf ve ev ziyaretlerini sürdürüyor.
İlk günkü aşk ve samimiyetle yorulmadan koşmaya devam ediyoruz diyen Başkan Yakar, “Bir taraftan Bulancak’ın gelişimi ve dönüşümü için gece gündüz demeden yoğun bir tempoyla çalışırken, bir taraftan da her fırsatta esnafımızın, vatandaşımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz. Dertler ve acılar paylaştıkça azalır, mutluluklar paylaştıkça çoğalır. Hastalıkta, cenazede, doğumda, düğünde elimizden geldiğince yetişmeye çalışıyoruz. Her acıyı acımız, her mutluluğu da mutluluğumuz olarak görüyor, en az asli vazifelerimiz kadar önemsiyoruz. Biz önce insan ve bir komşu olarak bu vazifelerimizi yerine getiriyoruz. Herkes bilir ki; biz bu ziyaretlerimizi seçim yatırımı olarak yapmıyoruz. Başkan olmadan önce de aynıydık, başkan olduktan sonra da aynı tavrımızı sürdürdük. Seçim ziyaretlerimiz için ayrıca sahaya inecek, mahalle toplantıları ve özel organizasyonlarla yeni dönem için hedef ve planlarımızı vatandaşlarımızla paylaşacağız. Bizim en büyük tasamız ve düşüncemiz hep Bulancak olmuştur. Nasıl bu şehre daha iyi hizmet ederiz onun endişesini taşırız. Bulancak’a olan sevdamız ilk günkü aşk ve samimiyetimizle devam etmekte ve edecektir. Allah bize nasip ettiği sürece de bu sevdamızı yaşamaya devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm Bulancaklıları sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyor, çok daha güzel yarınlar diliyorum” diye konuştu.  
Bulancak Belediye Başkanı ve AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Recep Yakar, yaklaşan yerel seçimler öncesi esnaf ve ev ziyaretlerini sürdürüyor.

İlk günkü aşk ve samimiyetle yorulmadan koşmaya devam ediyoruz diyen Başkan Yakar, “Bir taraftan Bulancak’ın gelişimi ve dönüşümü için gece gündüz demeden yoğun bir tempoyla çalışırken, bir taraftan da her fırsatta esnafımızın, vatandaşımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz. Dertler ve acılar paylaştıkça azalır, mutluluklar paylaştıkça çoğalır. Hastalıkta, cenazede, doğumda, düğünde elimizden geldiğince yetişmeye çalışıyoruz. Her acıyı acımız, her mutluluğu da mutluluğumuz olarak görüyor, en az asli vazifelerimiz kadar önemsiyoruz.

Biz önce insan ve bir komşu olarak bu vazifelerimizi yerine getiriyoruz. Herkes bilir ki; biz bu ziyaretlerimizi seçim yatırımı olarak yapmıyoruz. Başkan olmadan önce de aynıydık, başkan olduktan sonra da aynı tavrımızı sürdürdük.

Seçim ziyaretlerimiz için ayrıca sahaya inecek, mahalle toplantıları ve özel organizasyonlarla yeni dönem için hedef ve planlarımızı vatandaşlarımızla paylaşacağız. Bizim en büyük tasamız ve düşüncemiz hep Bulancak olmuştur. Nasıl bu şehre daha iyi hizmet ederiz onun endişesini taşırız. Bulancak’a olan sevdamız ilk günkü aşk ve samimiyetimizle devam etmekte ve edecektir. Allah bize nasip ettiği sürece de bu sevdamızı yaşamaya devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm Bulancaklıları sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyor, çok daha güzel yarınlar diliyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.