‘Halkı oyalamayın, icraata geçin’

GÜNDEM 12.12.2019 - 17:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3093+ kez okundu.
 

‘Halkı oyalamayın, icraata geçin’

CHP Giresun İl Başkanı Fikri Bilge, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu eleştirerek ‘Giresun kamuoyunda aylardır tartışılan ‘dal-çık, bat- çık…’ hikayesi kamuoyunu oyalamaktan öteye bir şey değildir, battınız çıkamıyorsunuz” dedi.
Yaptıkları incelemeler neticesinde bu projenin teknik olarak riskli olduğu gibi Giresun kent yapısına zarar vereceğini ifade eden Başkan Bilge, “İktidar partisi imar planına işlenen valilik önündeki kavşağı neden yapmıyor?  Bu konuyu çıkıp Giresun Halkına açıklamalılar. Giresun için en önemli ulaşım projesi çevre yoludur. 17 yıldır renkli kağıtlardan anlatılan çevre yolu için somut bir ilerleme yoktur. Seçim zamanları milletvekilleri, il başkanları çevre yolundan bahsediyor, sonrasında bir gelişme sağlanamıyor. Ordu, Samsun, Trabzon, Rize çevre yolunu tamamlarken, sadece Giresun için çevre yolu projesi vaatten öteye gidememiştir. 17 yıldır tek başınıza iktidardasınız, Giresun menfaatine, halkın menfaatine bir proje yapında biz de sizleri tebrik edelim. Halkı vaatlerle oyalamayın, icraat yapın. İktidar Milletvekilleri, çevre yolu projesini tüm yönleri ile, nereden başlayıp, nerede tamamlanacağını, geçiş güzergahını, başlangıç ve bitiş tarihini Giresun Halkına açıklamak, anlatmak zorundadır” diye konuştu.  
CHP Giresun İl Başkanı Fikri Bilge, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu eleştirerek ‘Giresun kamuoyunda aylardır tartışılan ‘dal-çık, bat- çık…’ hikayesi kamuoyunu oyalamaktan öteye bir şey değildir, battınız çıkamıyorsunuz” dedi.

Yaptıkları incelemeler neticesinde bu projenin teknik olarak riskli olduğu gibi Giresun kent yapısına zarar vereceğini ifade eden Başkan Bilge, “İktidar partisi imar planına işlenen valilik önündeki kavşağı neden yapmıyor?  Bu konuyu çıkıp Giresun Halkına açıklamalılar. Giresun için en önemli ulaşım projesi çevre yoludur. 17 yıldır renkli kağıtlardan anlatılan çevre yolu için somut bir ilerleme yoktur.

Seçim zamanları milletvekilleri, il başkanları çevre yolundan bahsediyor, sonrasında bir gelişme sağlanamıyor. Ordu, Samsun, Trabzon, Rize çevre yolunu tamamlarken, sadece Giresun için çevre yolu projesi vaatten öteye gidememiştir. 17 yıldır tek başınıza iktidardasınız, Giresun menfaatine, halkın menfaatine bir proje yapında biz de sizleri tebrik edelim. Halkı vaatlerle oyalamayın, icraat yapın. İktidar Milletvekilleri, çevre yolu projesini tüm yönleri ile, nereden başlayıp, nerede tamamlanacağını, geçiş güzergahını, başlangıç ve bitiş tarihini Giresun Halkına açıklamak, anlatmak zorundadır” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.