HALKIMIZIN DESTEĞİNE HİZMETLE KARŞILIK VERECEĞİZ

GÜNDEM 18.04.2019 - 17:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2889+ kez okundu.
 

HALKIMIZIN DESTEĞİNE HİZMETLE KARŞILIK VERECEĞİZ

AK Parti Giresun Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Kadir Aydın, seçimlerin ardından belediyelerde tebrik ziyaretlerini sürdürüyor.
AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı ile birlikte tebrik ziyaretlerine devam eden Milletvekili Aydın, “31 Mart 2019 Mahalli İdari Seçimlerinin ardından Giresun ilimizde başta Giresun merkez olarak partimizin kazandığı belediyelerimize giderek, belediye başkanlarımıza tebrik ziyaretinde bulunuyoruz” dedi. ‘Ülkemizin temel taşlarından biri olan yerel seçimleri Giresun ilimizde kazasız belasız atlattık’ diye konuşan Milletvekili Aydın şu ifadeleri kullandı; “Başta merkez ilimiz Giresun olmak üzere partimizin kazandığı belediyelerimizi ziyaret ederek, ekip arkadaşlarımıza milletimizin verdiği destekler nedeniyle gece gündüz mesai mefhumu tanımadan çok çalışmaları gerektiğini ifade ediyoruz. Son olarak Eynesil Ören, Görele, Çavuşlu, Doğankent ve Keşap ilçelerimizi ziyaret ederek Belediye Başkanlarımızı tebrik ettik. Biliyoruz ki, seçimler demokrasinin gereğidir. Bu yüzden yapılan seçimlerde partimize oy versin ya da vermesin tüm halkımıza eşit bir şekilde hizmet edeceğimizin bilinmesini isteriz. AK Parti’de siyasetin en büyük özelliği seçimlerin ardından parti rozetini çıkararak seçilen arkadaşlarımızın bulundukları bölgede hizmetlerin en iyisine vesile olmasıdır. Bizler halka hizmet için çıktığımız bu yolda hemşehrilerimizin bizlere verdiği desteklere hizmet ile karşılık vererek aldığımız oyların hakkını vermek için tüm mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu vesile ile bütün hemşehrilerimizin bu akşam idrak edecek olduğumuz Berat Kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim”  
AK Parti Giresun Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Kadir Aydın, seçimlerin ardından belediyelerde tebrik ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı ile birlikte tebrik ziyaretlerine devam eden Milletvekili Aydın, “31 Mart 2019 Mahalli İdari Seçimlerinin ardından Giresun ilimizde başta Giresun merkez olarak partimizin kazandığı belediyelerimize giderek, belediye başkanlarımıza tebrik ziyaretinde bulunuyoruz” dedi.

‘Ülkemizin temel taşlarından biri olan yerel seçimleri Giresun ilimizde kazasız belasız atlattık’ diye konuşan Milletvekili Aydın şu ifadeleri kullandı; “Başta merkez ilimiz Giresun olmak üzere partimizin kazandığı belediyelerimizi ziyaret ederek, ekip arkadaşlarımıza milletimizin verdiği destekler nedeniyle gece gündüz mesai mefhumu tanımadan çok çalışmaları gerektiğini ifade ediyoruz.

Son olarak Eynesil Ören, Görele, Çavuşlu, Doğankent ve Keşap ilçelerimizi ziyaret ederek Belediye Başkanlarımızı tebrik ettik. Biliyoruz ki, seçimler demokrasinin gereğidir. Bu yüzden yapılan seçimlerde partimize oy versin ya da vermesin tüm halkımıza eşit bir şekilde hizmet edeceğimizin bilinmesini isteriz. AK Parti’de siyasetin en büyük özelliği seçimlerin ardından parti rozetini çıkararak seçilen arkadaşlarımızın bulundukları bölgede hizmetlerin en iyisine vesile olmasıdır. Bizler halka hizmet için çıktığımız bu yolda hemşehrilerimizin bizlere verdiği desteklere hizmet ile karşılık vererek aldığımız oyların hakkını vermek için tüm mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu vesile ile bütün hemşehrilerimizin bu akşam idrak edecek olduğumuz Berat Kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.