Halk Oyunları ekibi Akçaabat ve Bayburt’ta

GÜNDEM 17.07.2019 - 17:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3117+ kez okundu.
 

Halk Oyunları ekibi Akçaabat ve Bayburt’ta

Giresun Belediye Konservatuvarı Halk Oyunları ekibi ilimizin kültürünü çevre illerimizde sergileyecek.
Belediye bünyesinde faaliyet gösteren gençlerin yeteneklerini sergilemesi ve geliştirmesi adına kurulan tiyatro ve konservatuvar ekibi yaklaşık iki bin sanatsevere ücretsiz destek veriyor. Giresun Belediyesi Konservatuvarı Halk Oyunları ekibi Akçaabat ve Bayburt’ta düzenlenecek festivallere davet edilerek kültürümüzü ve oyunlarımızı komşu illerimize tanıtacak. 18-21 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 29. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları festivaline katılacak ekibimiz ardından, 23-28 Temmuz tarihlerinde Bayburt Dede Korkut 25. Uluslararası Kültür Sanat Şöleninde yeteneklerini sergileyecek.
Giresun Belediye Konservatuvarı Halk Oyunları ekibi ilimizin kültürünü çevre illerimizde sergileyecek.

Belediye bünyesinde faaliyet gösteren gençlerin yeteneklerini sergilemesi ve geliştirmesi adına kurulan tiyatro ve konservatuvar ekibi yaklaşık iki bin sanatsevere ücretsiz destek veriyor.

Giresun Belediyesi Konservatuvarı Halk Oyunları ekibi Akçaabat ve Bayburt’ta düzenlenecek festivallere davet edilerek kültürümüzü ve oyunlarımızı komşu illerimize tanıtacak.

18-21 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 29. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları festivaline katılacak ekibimiz ardından, 23-28 Temmuz tarihlerinde Bayburt Dede Korkut 25. Uluslararası Kültür Sanat Şöleninde yeteneklerini sergileyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.