Halep ölmesin, İnsanlık ölmesin

GÜNDEM 15.12.2016 - 16:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2961+ kez okundu.
 

Halep ölmesin, İnsanlık ölmesin

Öz Büro İş Sendikası Giresun İl Başkanı Hamza Türkmen,...
..."Halep ölüyor, İnsanlık ölüyor; Halep ölmesin, İnsanlık ölmesin. Bugün İnsanlığın ve bütün İnsani değerlerin katledildiği kentlerden biri Halep'tir" dedi.Gazetemizi ziyaret eden Başkan Türkmen, "Maalesef  Dünyanın birçok ülkesinde yaşayanlar İnsanlar katliamları 'bir film izliyormuş gibi' seyretmektedir. Kim hangi bahanenin arkasına gizlenirse gizlensin hakikat İnsanlığın öldüğüdür. Bu yüzden Halep, aynı zamanda insanlığın imtihanıdır. Ama ne yazık ki  insanlık duyarsız, insanlık kayıtsız… En çok da ümmetin sessizliği canımızı derinden acıtıyor. Bu katliamlara  Bosna’da, Çeçenistan’da, Afganistan’da, Irak’ta  şahit olmuştuk. Fakat Ümmet kendinden uzak zannettiği olayın bizzat ortasında olduğunu nasıl anlamaz? İçindeki yangını nasıl hissetmez? Nasıl susma korosuna katılır? Ölen biziz. Ezilen biziz.   köle edilmek, yok edilmek istenen biziz. İslam ümmeti, adım adım izlenen ve kendisini yok etmeyi hedefleyen oyunu neden görmez? Yoksa bu köhne sistemin, bu çarpık düzenin kendisine dokunmayacağını mı zannediyor? Evet… Halep bir  din, bir ahlak bir İnsanlık meselesidir. Tıpkı Arakan, Filistin, Afganistan, Irak, Mısır gibi… Halep, geç kalınmış olsa da ahlak isyanının başlangıç noktasıdır. Biz  düzenin bu yalanını emperyalistlerin yüzlerine çarpıyoruz.  Biz biliyoruz ki, orada, o can pazarının yaşandığı mahşer yerinde, insanlık direniyor. İşgalci emperyalistler ne derse desin biz İnsanlığın er yada geç kazanacağını biliyoruz.  Rusya, İran, Suriye rejiminin ve bazı devletlerin ortaklaşa gerçekleştirdikleri katliama karşı da uluslararası düzeyde 'insanlık diplomasisine' desteğimizi buradan deklare ediyoruz" diye konuştu. 
Öz Büro İş Sendikası Giresun İl Başkanı Hamza Türkmen,...
..."Halep ölüyor, İnsanlık ölüyor; Halep ölmesin, İnsanlık ölmesin. Bugün İnsanlığın ve bütün İnsani değerlerin katledildiği kentlerden biri Halep'tir" dedi.
Gazetemizi ziyaret eden Başkan Türkmen, "Maalesef  Dünyanın birçok ülkesinde yaşayanlar İnsanlar katliamları 'bir film izliyormuş gibi' seyretmektedir. Kim hangi bahanenin arkasına gizlenirse gizlensin hakikat İnsanlığın öldüğüdür. Bu yüzden Halep, aynı zamanda insanlığın imtihanıdır. Ama ne yazık ki  insanlık duyarsız, insanlık kayıtsız… En çok da ümmetin sessizliği canımızı derinden acıtıyor. Bu katliamlara  Bosna’da, Çeçenistan’da, Afganistan’da, Irak’ta  şahit olmuştuk. Fakat Ümmet kendinden uzak zannettiği olayın bizzat ortasında olduğunu nasıl anlamaz? İçindeki yangını nasıl hissetmez? Nasıl susma korosuna katılır? Ölen biziz. Ezilen biziz.   köle edilmek, yok edilmek istenen biziz. İslam ümmeti, adım adım izlenen ve kendisini yok etmeyi hedefleyen oyunu neden görmez? Yoksa bu köhne sistemin, bu çarpık düzenin kendisine dokunmayacağını mı zannediyor? Evet… Halep bir  din, bir ahlak bir İnsanlık meselesidir. Tıpkı Arakan, Filistin, Afganistan, Irak, Mısır gibi… Halep, geç kalınmış olsa da ahlak isyanının başlangıç noktasıdır. Biz  düzenin bu yalanını emperyalistlerin yüzlerine çarpıyoruz.  Biz biliyoruz ki, orada, o can pazarının yaşandığı mahşer yerinde, insanlık direniyor. İşgalci emperyalistler ne derse desin biz İnsanlığın er yada geç kazanacağını biliyoruz. 
Rusya, İran, Suriye rejiminin ve bazı devletlerin ortaklaşa gerçekleştirdikleri katliama karşı da uluslararası düzeyde 'insanlık diplomasisine' desteğimizi buradan deklare ediyoruz" diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.