Hakyemez, Bulancak’ın gururu oldu

GÜNDEM 28.11.2019 - 16:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2426+ kez okundu.
 

Hakyemez, Bulancak’ın gururu oldu

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi, ulusal programların yanında uluslararası programlarda da yüksek başarılara imza atmaya devam ediyor.
Kartal AİHL öğrencisi Bulancaklı Rümeysa Hakyemez gösterdiği başarıdan dolayı ‘Top in the Wоrld - Dünyadaki en yüksek puan’ ödülünе layık görüldü. Her yıl Cambridge Üniversitesi bünyesinde organize edilen ‘The Outstanding Cambridge Learner Awards (Cambridge Üstün Başarı Ödülleri)’, IGCSE sınavlarında en yüksek puan alan öğrencilere veriliyor. Kartal AİHL öğrencilerinden Bulancaklı Hakyemez, IGCSE Haziran 2019 sınav döneminde Anadil Türkçe sınavında Dünya çapında en yüksek notu aldığı için ‘Top in the World’ Birincilik ödülüne sahip oldu.
Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi, ulusal programların yanında uluslararası programlarda da yüksek başarılara imza atmaya devam ediyor.

Kartal AİHL öğrencisi Bulancaklı Rümeysa Hakyemez gösterdiği başarıdan dolayı ‘Top in the Wоrld - Dünyadaki en yüksek puan’ ödülünе layık görüldü.

Her yıl Cambridge Üniversitesi bünyesinde organize edilen ‘The Outstanding Cambridge Learner Awards (Cambridge Üstün Başarı Ödülleri)’, IGCSE sınavlarında en yüksek puan alan öğrencilere veriliyor. Kartal AİHL öğrencilerinden Bulancaklı Hakyemez, IGCSE Haziran 2019 sınav döneminde Anadil Türkçe sınavında Dünya çapında en yüksek notu aldığı için ‘Top in the World’ Birincilik ödülüne sahip oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.