Hakan Kutlu takımın başına geçti

SPOR 19.09.2019 - 17:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2189+ kez okundu.
 

Hakan Kutlu takımın başına geçti

FF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, Ankaragücü'nün efsane ismi teknik direktör Hakan Kutlu ile anlaştı.
Anlaşmanın ardından Hakan Kutlu, güçlü bir camiaya gittiğini belirterek başarılı olacaklarına yürekten inandıklarını belirtti. Hakan Kutlu, “Giresunspor uzun yıllardır takip ettiğim bir camia. Adeta tırnaklarıyla kazıya kazıya alt liglerden buraya kadar geldiler. Güçlü bir taraftar kitlesine sahipler. Geçtiğimiz sezon da bir dönem çalışma imkanım olabilirdi. Ama kısmet bugüne imiş. Biz Giresunspor'u bulunduğu noktadan daha iyi yerlere getirmek için her şeyi yapacağız. Başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Lige şanssız bir giriş yapan Giresunspor, Kutlu'nun yönetiminde ilk olarak hafta sonunda F.Karagümrük ile kendi evinde sahaya çıkacak.  
FF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, Ankaragücü'nün efsane ismi teknik direktör Hakan Kutlu ile anlaştı.

Anlaşmanın ardından Hakan Kutlu, güçlü bir camiaya gittiğini belirterek başarılı olacaklarına yürekten inandıklarını belirtti.

Hakan Kutlu, “Giresunspor uzun yıllardır takip ettiğim bir camia. Adeta tırnaklarıyla kazıya kazıya alt liglerden buraya kadar geldiler. Güçlü bir taraftar kitlesine sahipler. Geçtiğimiz sezon da bir dönem çalışma imkanım olabilirdi. Ama kısmet bugüne imiş. Biz Giresunspor'u bulunduğu noktadan daha iyi yerlere getirmek için her şeyi yapacağız. Başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Lige şanssız bir giriş yapan Giresunspor, Kutlu'nun yönetiminde ilk olarak hafta sonunda F.Karagümrük ile kendi evinde sahaya çıkacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.