Hacıalioğlu Çiğ Köfte Bulancak Şubesi açıldı

EKONOMİ 29.12.2016 - 17:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2155+ kez okundu.
 

Hacıalioğlu Çiğ Köfte Bulancak Şubesi açıldı

İşletmeciliğini Hanife-Abdullah Çırak çiftinin yaptığı,...
...Türkiye’de 1999 yılından bu yana faaliyet gösteren Hacıalioğlu Çiğ  Köftelerinin  bir şubesi de Bulancak’ta açıldı. Hacıalioğlu Çiğ Köfteleri  Bulancak Şubesi, Bahçelievler Mahallesi Latife Hanım Caddesinde Ballıca camisinin arkasında  hizmete girdi. İşletmeci Hanife Çırak Bölge sorumluluğunu da üslendiklerini Giresun’da açılan dördüncü şube olduklarını söyledi.Çırak yaptığı açıklamada, "Anadolu’nun geçmişi binlerce yıla dayanan lezzeti, sofralarımızın başköşesindeki yerini her dönem koruyan çiğ köfteyi damak tadınıza uyacak küçük dokunuşlarla daha lezzetli hale getirdik. Hacıalioğlu Çiğ Köfte Bulancak Bayiliği sağlık kaynağı formülüyle çiğ köfte sektörünü kasıp kavurmaya devam ediyor.Ödün vermediğimiz kaliteli hizmet prensibimiz gereğince, değerli müşterilerimizin damak tadıyla uyumlu ürünler ortaya koyabilme adına sınırları zorluyoruz. Zor olanı tercih ederek, katkı maddesi içermeyen olabildiğince temiz mamulleri sizlerin hizmetine sunmayı birincil hedefimiz olarak kabul ediyoruz. Hacıalioğlu Çiğ Köfte Bulancak Bayiliği çiğ köftelerinin lezzetini bir kez tattığınızda, bize hak verecek ve sürekli olarak bizleri ziyaret etmekten kendinizi alamayacaksınız" dedi.  
İşletmeciliğini Hanife-Abdullah Çırak çiftinin yaptığı,...
...Türkiye’de 1999 yılından bu yana faaliyet gösteren Hacıalioğlu Çiğ  Köftelerinin  bir şubesi de Bulancak’ta açıldı. Hacıalioğlu Çiğ Köfteleri  Bulancak Şubesi, Bahçelievler Mahallesi Latife Hanım Caddesinde Ballıca camisinin arkasında  hizmete girdi. İşletmeci Hanife Çırak Bölge sorumluluğunu da üslendiklerini Giresun’da açılan dördüncü şube olduklarını söyledi.
Çırak yaptığı açıklamada, "Anadolu’nun geçmişi binlerce yıla dayanan lezzeti, sofralarımızın başköşesindeki yerini her dönem koruyan çiğ köfteyi damak tadınıza uyacak küçük dokunuşlarla daha lezzetli hale getirdik. Hacıalioğlu Çiğ Köfte Bulancak Bayiliği sağlık kaynağı formülüyle çiğ köfte sektörünü kasıp kavurmaya devam ediyor.Ödün vermediğimiz kaliteli hizmet prensibimiz gereğince, değerli müşterilerimizin damak tadıyla uyumlu ürünler ortaya koyabilme adına sınırları zorluyoruz. Zor olanı tercih ederek, katkı maddesi içermeyen olabildiğince temiz mamulleri sizlerin hizmetine sunmayı birincil hedefimiz olarak kabul ediyoruz. Hacıalioğlu Çiğ Köfte Bulancak Bayiliği çiğ köftelerinin lezzetini bir kez tattığınızda, bize hak verecek ve sürekli olarak bizleri ziyaret etmekten kendinizi alamayacaksınız" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.