HACI HÜSEYİN AVNİ ABANUZ VEFAT ETTİ

VEFAT 11.08.2020 - 14:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3439+ kez okundu.
 

HACI HÜSEYİN AVNİ ABANUZ VEFAT ETTİ

Erdoğan Köyünden Abanuzoğullarından Durhan, Hasan, Hüseyin ve Hacet köyü imamı Muhammed Abanuz'un babaları; Yurtiçi Kargo müdürü Mustafa Abanuz ve müftülük sitesi Mescidi İmam Hatibi İbrahim Abanuz'un dedeleri Hacı Hüseyin Avni Abanuz vefat etti. Abanuz'un cenazesi Çarşamba günü saat 11.00'da Orta Camide kılınacak cenaze namazından sonra Erdoğan köyü aile mezarlığında toprağa verilecek. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Erdoğan Köyünden Abanuzoğullarından Durhan, Hasan, Hüseyin ve Hacet köyü imamı Muhammed Abanuz'un babaları; Yurtiçi Kargo müdürü Mustafa Abanuz ve müftülük sitesi Mescidi İmam Hatibi İbrahim Abanuz'un dedeleri Hacı Hüseyin Avni Abanuz vefat etti.

Abanuz'un cenazesi Çarşamba günü saat 11.00'da Orta Camide kılınacak cenaze namazından sonra Erdoğan köyü aile mezarlığında toprağa verilecek. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.