Güvenyem ve Üstün Tarım'dan besicilere seminer

EKONOMİ 05.01.2017 - 17:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3258+ kez okundu.
 

Güvenyem ve Üstün Tarım'dan besicilere seminer

Ülkemizin en önemli hayvan yem üreticisi olan Güvenyem ve Bulancak'ta faaliyette bulunan,...
...Üstün Tarım (Samancı Muzaffer) ana sponsorluğundaki seminer Bulancak Öğretmenevi salonunda yapıldı.3 Ocak Salı günü yapılan seminere Bulancak'ta hayvancılık ve tarım işleri ile uğraşan çok sayıda çiftçi ve işyeri sahibi katıldı.Bulancak'ta uzun yıllar boyunca hayvan yemi satıcılığı konusunda bir marka olan ve Samancı Muzaffer olarak bilinen Üstün Tarım Ürünleri ile Güvenyem Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. fabrikaları yetkilileri ile Güven Yem Ar-Ge müdürü Ziraat Yüksek Mühendisi Hayvan Besleme Uzmanı İsmail E. Kaymak'da seminere katıldı.'Yetiştirici Eğitim Semineri' olarak 1 gün süren seminerde konuşmacı olarak katılan Ziraat Yük. Mh. İsmail E. Kaymak, yem sektöründe son gelişmeler hakkında bilgi vererek şunları söyledi; "Ülkemizde büyükbaş hayvancılık ve küçükbaş hayvancılık yem ürünleri konusunda son çalışmalar ile daha verimli sonuçlar alınmaya başladı. Güvenyem olarak üreticilerimizin istediği yönde yem üremek için çalışıyor. Hayvancılıkta yem çok önemli bir yer tutuyor. Yem ürünlerinde çok çeşitliliğin yanında besi değeri daha çok olan yem tercihleri son yıllarda artmaya başladı. Bizde yem üreten bir firma olarak bizlerle çalışan yem üreticileri ve hayvan sahiplerine yem de verimli nasıl olunur seminerleri vererek son bilgilerden faydalanmasını sağlamak istiyoruz. Bu 1 günlük bilgilendirme toplantımızda üreticiler olarak yem ürünlerinin hangisinin kullanımı daha çok verim sağlar üzerinde duracağız. Özellikle 'Expander pişmiş yem teknolojisi' ile daha çok verim almaya başladık. Bu sayede yem ve besi de üreticilerimiz daha az maliyetle çok verim alabileceklerdir. Hayvan besisi ve sağlığı konusunda önemli bir adım olan bu teknik sayesinde üreticilerimizde doğru bir şekilde ürün almaya başlayacaktır" dedi.  
Ülkemizin en önemli hayvan yem üreticisi olan Güvenyem ve Bulancak'ta faaliyette bulunan,...
...Üstün Tarım (Samancı Muzaffer) ana sponsorluğundaki seminer Bulancak Öğretmenevi salonunda yapıldı.
3 Ocak Salı günü yapılan seminere Bulancak'ta hayvancılık ve tarım işleri ile uğraşan çok sayıda çiftçi ve işyeri sahibi katıldı.
Bulancak'ta uzun yıllar boyunca hayvan yemi satıcılığı konusunda bir marka olan ve Samancı Muzaffer olarak bilinen Üstün Tarım Ürünleri ile Güvenyem Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. fabrikaları yetkilileri ile Güven Yem Ar-Ge müdürü Ziraat Yüksek Mühendisi Hayvan Besleme Uzmanı İsmail E. Kaymak'da seminere katıldı.
'Yetiştirici Eğitim Semineri' olarak 1 gün süren seminerde konuşmacı olarak katılan Ziraat Yük. Mh. İsmail E. Kaymak, yem sektöründe son gelişmeler hakkında bilgi vererek şunları söyledi; "Ülkemizde büyükbaş hayvancılık ve küçükbaş hayvancılık yem ürünleri konusunda son çalışmalar ile daha verimli sonuçlar alınmaya başladı. Güvenyem olarak üreticilerimizin istediği yönde yem üremek için çalışıyor. Hayvancılıkta yem çok önemli bir yer tutuyor. Yem ürünlerinde çok çeşitliliğin yanında besi değeri daha çok olan yem tercihleri son yıllarda artmaya başladı. Bizde yem üreten bir firma olarak bizlerle çalışan yem üreticileri ve hayvan sahiplerine yem de verimli nasıl olunur seminerleri vererek son bilgilerden faydalanmasını sağlamak istiyoruz. Bu 1 günlük bilgilendirme toplantımızda üreticiler olarak yem ürünlerinin hangisinin kullanımı daha çok verim sağlar üzerinde duracağız. Özellikle 'Expander pişmiş yem teknolojisi' ile daha çok verim almaya başladık. Bu sayede yem ve besi de üreticilerimiz daha az maliyetle çok verim alabileceklerdir. Hayvan besisi ve sağlığı konusunda önemli bir adım olan bu teknik sayesinde üreticilerimizde doğru bir şekilde ürün almaya başlayacaktır" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.