Gürsoy, baba ocağında

GÜNDEM 16.09.2019 - 18:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 5318+ kez okundu.
 

Gürsoy, baba ocağında

Toç Bir Sen Genel Başkan yardımcısı İbrahim Ethem Gürsoy Giresun Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevine atandı.
Görevine dün itibarı ile başlayan İbrahim Ethem Gürsoy’a Bölge Müdürü Ahmet Güneş ve Bölge Müdür Yardımcısı Özkan Şahin hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Baba ocağına döndüğünü söyleyen Giresun Orman Bölge Müdür Yardımcısı İbrahim Ethem Gürsoy, “Bizlere güvenip vazife tevdi eden tüm büyüklerime şükranlarımı sunuyorum. Bizlerde bu güveni boşa çıkarmamak için koşmaya, koşturmaya devam edeceğiz inşallah” dedi.  
Toç Bir Sen Genel Başkan yardımcısı İbrahim Ethem Gürsoy Giresun Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Görevine dün itibarı ile başlayan İbrahim Ethem Gürsoy’a Bölge Müdürü Ahmet Güneş ve Bölge Müdür Yardımcısı Özkan Şahin hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Baba ocağına döndüğünü söyleyen Giresun Orman Bölge Müdür Yardımcısı İbrahim Ethem Gürsoy, “Bizlere güvenip vazife tevdi eden tüm büyüklerime şükranlarımı sunuyorum. Bizlerde bu güveni boşa çıkarmamak için koşmaya, koşturmaya devam edeceğiz inşallah” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.