Gürel, Fiskobirlik iddialarına son noktayı koydu

EKONOMİ 02.02.2017 - 18:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2322+ kez okundu.
 

Gürel, Fiskobirlik iddialarına son noktayı koydu

'Fındığın başkenti' Giresun'da bulunan FİSKOBİRLİK'in Sakarya'ya taşınacağı iddialarına Giresun İl Genel Meclis Başkanı Mürşit Gürel son noktayı koydu.
Giresun İl Genel Meclisi Şubat ayı ilk toplantısını Valilik konferans salonunda gerçekleştirildi. Gündem dışı konuşmaların yapıldığı toplantıda FİSKOBİRLİK'in Giresun’dan Sakarya’ya taşınacağı iddiaları konuşuldu. İddiaların aslını yansıtmadığını, sadece FİSKOBİRLİK’in alanını genişlettiğini belirten Meclis Başkanı Gürel, “FİSKOBİRLİK Giresun’a mal olmuş, fındığın ana vatanı olan bu bölgenin bir kurumu burada kendini idame ettiriyor” dedi. 'FİSKOBİRLİK’teki yöneticiler başka şehirden ve bölgeden olabiliyor' diyen Gürel, "Burada ortaklar ve delegeler Sakarya bölgesinden bir arkadaşımızı seçip görevlendirmiştir ancak yönetim kurulunda da Giresun, Ordu ve Trabzon’dan da arkadaşlarımız mevcuttur. FİSKOBİRLİK’in buradan taşınması gibi bir şey söz konusu değil" diye konuştu. 
'Fındığın başkenti' Giresun'da bulunan FİSKOBİRLİK'in Sakarya'ya taşınacağı iddialarına Giresun İl Genel Meclis Başkanı Mürşit Gürel son noktayı koydu.
Giresun İl Genel Meclisi Şubat ayı ilk toplantısını Valilik konferans salonunda gerçekleştirildi. Gündem dışı konuşmaların yapıldığı toplantıda FİSKOBİRLİK'in Giresun’dan Sakarya’ya taşınacağı iddiaları konuşuldu. İddiaların aslını yansıtmadığını, sadece FİSKOBİRLİK’in alanını genişlettiğini belirten Meclis Başkanı Gürel, “FİSKOBİRLİK Giresun’a mal olmuş, fındığın ana vatanı olan bu bölgenin bir kurumu burada kendini idame ettiriyor” dedi.
'FİSKOBİRLİK’teki yöneticiler başka şehirden ve bölgeden olabiliyor' diyen Gürel, "Burada ortaklar ve delegeler Sakarya bölgesinden bir arkadaşımızı seçip görevlendirmiştir ancak yönetim kurulunda da Giresun, Ordu ve Trabzon’dan da arkadaşlarımız mevcuttur. FİSKOBİRLİK’in buradan taşınması gibi bir şey söz konusu değil" diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.