GÜNEŞ’İN YERİNE KOÇER GETİRİLDİ

SPOR 20.12.2018 - 16:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2615+ kez okundu.
 

GÜNEŞ’İN YERİNE KOÇER GETİRİLDİ

1926 Bulancakspor’ da Teknik Direktör Sunay Güneş’in istifasından sonra Kırmızılı - Beyazlıların hocası Hakan Koçer oldu.
Teknik direktör Koçer’e Antrenör Utku Kızıltepe, Kaleci Antrenörü  İsmail İşler eşlik edecek. Daha önce Fatsaspor, Sandıklıspor, Nevşehirspor, Kemerspor ve Akyazıspor takımlarını çalıştıran Hakan Koçer, Artık 1926 Bulancakspor için çalışacak. Kulüp  Başkanı Erkan Başkıran tarafından yapılan açıklamada; ‘Allahım Yardımcımız olsun ikinci yarı öncesi Bulancaksporumuz için Kolları sıvayarak Takımımızın Başına Hakan Koçer’i ve ekibini getirdik.  Çalışma startını verdik,  Allahım hayırlı çalışmalar hayırlı maçlar kazanmayı nasip etsin’ dedi. Güneş, Yönetim ve Taraftarlara teşekkür etti Sunay Güneş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ‘Bugün itibari ile sezon başından ilk yarı sonuna kadar görev yaptığım 1926 Bulancakspor kulübündeki görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Bu zorlu süreçte daima yanımızda olan bize destek veren Başkanımız Erkan Başkıran, Başkan yardımcımız Orhan Güngör'e Genel Kaptanım Gürdal Bodur'a ve değerli Yönetim kurulu üyelerine Kulüp personeline malzemecimiz ve masörümüze, En önemlisi tüm zor günlerimize rağmen Sonuna kadar mücadeleden asla vaz geçmeyen Dik ve Adam gibi duruş sergiliyen Futbolcularıma çok teşekkür ederim. Ayrıca her maçta yanımızda olan sonuna kadar bize destek olan 1926 Bulancakspor sevdalıları Fora taraftar gurubumuza ayrıca teşekkür ederim. Ligin ikinci yarısında 1926 Bulancakspor’a başarılar dilerim. Herkese Hakkım Helal olsun Saygılarımla’
1926 Bulancakspor’ da Teknik Direktör Sunay Güneş’in istifasından sonra Kırmızılı - Beyazlıların hocası Hakan Koçer oldu.

Teknik direktör Koçer’e Antrenör Utku Kızıltepe, Kaleci Antrenörü  İsmail İşler eşlik edecek. Daha önce Fatsaspor, Sandıklıspor, Nevşehirspor, Kemerspor ve Akyazıspor takımlarını çalıştıran Hakan Koçer, Artık 1926 Bulancakspor için çalışacak. Kulüp  Başkanı Erkan Başkıran tarafından yapılan açıklamada; ‘Allahım Yardımcımız olsun ikinci yarı öncesi Bulancaksporumuz için Kolları sıvayarak Takımımızın Başına Hakan Koçer’i ve ekibini getirdik.  Çalışma startını verdik,  Allahım hayırlı çalışmalar hayırlı maçlar kazanmayı nasip etsin’ dedi.

Güneş, Yönetim ve Taraftarlara teşekkür etti

Sunay Güneş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ‘Bugün itibari ile sezon başından ilk yarı sonuna kadar görev yaptığım 1926 Bulancakspor kulübündeki görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Bu zorlu süreçte daima yanımızda olan bize destek veren Başkanımız Erkan Başkıran, Başkan yardımcımız Orhan Güngör'e Genel Kaptanım Gürdal Bodur'a ve değerli Yönetim kurulu üyelerine Kulüp personeline malzemecimiz ve masörümüze, En önemlisi tüm zor günlerimize rağmen Sonuna kadar mücadeleden asla vaz geçmeyen Dik ve Adam gibi duruş sergiliyen Futbolcularıma çok teşekkür ederim. Ayrıca her maçta yanımızda olan sonuna kadar bize destek olan 1926 Bulancakspor sevdalıları Fora taraftar gurubumuza ayrıca teşekkür ederim. Ligin ikinci yarısında 1926 Bulancakspor’a başarılar dilerim. Herkese Hakkım Helal olsun Saygılarımla’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.