Güner, ‘Tüm adaylara başarılar diliyorum’

GÜNDEM 28.03.2019 - 17:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2543+ kez okundu.
 

Güner, ‘Tüm adaylara başarılar diliyorum’

31 Mart Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde mahalle muhtar adayları çalışmalarını hızla sürdürüyor.
İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı Engin Güner, yaptığı çalışmalar ve ziyaretlerle, mahalle sakinlerinin takdirini toplamanın büyük bir heyecan olduğunu vurgulayarak, “Güçlü kadromuz ile birlikte yaklaşık 2 ay önceden planlı ve programlı çalışmalarımıza devam ediyoruz. İşyerimin karşısında bir dükkan tutarak, sadece İhsaniye Mahallesi sakinleri için değil, gelip geçen her vatandaşımız için Salı ve Cuma günleri çay, simit ve kahvaltılık olarak kaynaşma, tanışma ve kucaklaşma adına hizmet veriyoruz” dedi. Çarşamba günü 50 kişinin üzerinde bir ekiple birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdiğini kaydeden Muhtar Adayı Güner, “Gittiğimiz her kapıda ilgi ile karşılanıyoruz. Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için koymuş olduğumuz muhtarlık adaylığı için, ziyaret ettiğimiz esnaf arkadaşlarımız ve evlerde ilgiyle karşılaştık. Çok samimi ve sıcak duygular içerisinde tanıştık, kaynaştık. Allah nasip ederse muhtar olduğumuzda Giresun’un en büyük mahallesi olan İhsaniye için var gücümüzle çalışıp, mahallemizi layık olduğu yerlere getireceğiz ve adından söz ettireceğiz. Talip olduğumuz bu adaylık yolunda halkımızın desteğine inancımız tamdır. Şimdiden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, seçimlerin her kategorisinde tüm adaylara başarılar diliyor, kardeşlik ve dostluk içerisinde tamamlanmasını yürekten diliyorum” diye konuştu.
31 Mart Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde mahalle muhtar adayları çalışmalarını hızla sürdürüyor.

İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı Engin Güner, yaptığı çalışmalar ve ziyaretlerle, mahalle sakinlerinin takdirini toplamanın büyük bir heyecan olduğunu vurgulayarak, “Güçlü kadromuz ile birlikte yaklaşık 2 ay önceden planlı ve programlı çalışmalarımıza devam ediyoruz. İşyerimin karşısında bir dükkan tutarak, sadece İhsaniye Mahallesi sakinleri için değil, gelip geçen her vatandaşımız için Salı ve Cuma günleri çay, simit ve kahvaltılık olarak kaynaşma, tanışma ve kucaklaşma adına hizmet veriyoruz” dedi.

Çarşamba günü 50 kişinin üzerinde bir ekiple birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdiğini kaydeden Muhtar Adayı Güner, “Gittiğimiz her kapıda ilgi ile karşılanıyoruz. Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için koymuş olduğumuz muhtarlık adaylığı için, ziyaret ettiğimiz esnaf arkadaşlarımız ve evlerde ilgiyle karşılaştık. Çok samimi ve sıcak duygular içerisinde tanıştık, kaynaştık. Allah nasip ederse muhtar olduğumuzda Giresun’un en büyük mahallesi olan İhsaniye için var gücümüzle çalışıp, mahallemizi layık olduğu yerlere getireceğiz ve adından söz ettireceğiz. Talip olduğumuz bu adaylık yolunda halkımızın desteğine inancımız tamdır. Şimdiden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, seçimlerin her kategorisinde tüm adaylara başarılar diliyor, kardeşlik ve dostluk içerisinde tamamlanmasını yürekten diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.