Güner, destek bekliyor

GÜNDEM 07.03.2019 - 18:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3941+ kez okundu.
 

Güner, destek bekliyor

İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı Engin Güner, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak seçimlerde İhsaniye Mahallesinde muhtar olabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Eşi Nesrin Güner ile birlikte seçim çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Muhtar Adayı Güner, “2014 seçimlerinde çıktığım bu yolda mahalle halkımızın göstermiş olduğu teveccühle birlikte seçimler ikinci olarak tamamlamıştım. Aradan geçen bu süre zarfında mahalle halkımızın istekleri doğrultusunda 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde yeniden adaylığımızı açıkladık. Aza adayı arkadaşlarımızla birlikte uzun bir zamandır sahada çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yapılacak seçimlerde mahalle halkımızın desteklerini bekliyoruz” dedi. Muhtar Adayı Güner, ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü de kutlamayı unutmadı.
İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı Engin Güner, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak seçimlerde İhsaniye Mahallesinde muhtar olabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Eşi Nesrin Güner ile birlikte seçim çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Muhtar Adayı Güner, “2014 seçimlerinde çıktığım bu yolda mahalle halkımızın göstermiş olduğu teveccühle birlikte seçimler ikinci olarak tamamlamıştım. Aradan geçen bu süre zarfında mahalle halkımızın istekleri doğrultusunda 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde yeniden adaylığımızı açıkladık. Aza adayı arkadaşlarımızla birlikte uzun bir zamandır sahada çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yapılacak seçimlerde mahalle halkımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.

Muhtar Adayı Güner, ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü de kutlamayı unutmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.