GÜNDÜZ KUM VE GÜNEŞ, AKŞAM EĞLENCE

GÜNDEM 06.07.2020 - 16:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2645+ kez okundu.
 

GÜNDÜZ KUM VE GÜNEŞ, AKŞAM EĞLENCE

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’da bulunan plajlar bölgesine kurdurduğu çadır kent ile vatandaşların takdirini topladı.
Giresun Belediyesi’nin sosyal etkinlikleri artarak devam ediyor. Giresun’un kumsallarını, plajlarını işletmecilerin kontrolünden alarak halkın kullanımına açan Belediye hafta sonu beğeni kazanan bir etkinlik gerçekleştirdi. Plajlar bölgesinde hayata geçirilen çadır kent uygulamasının yapıldığı alanda, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün yaptığı organizasyonla birlikte akşam da kamp ateşi yakıldı, havai fişek gösterisi yapıldı, canlı müzikle birlikte şarkılar söylendi, oyunlar oynandı. Keyifli anların yaşandığı etkinlikte çocuklar ve veliler doyasıya eğlenirken, gün boyunca denizin ve güneşin tadını çıkaran vatandaşlar akşamda bu eğlencede keyifli dakikalar yaşayıp hoşça vakit geçirdiler. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’un bir deniz şehri olduğunu ve eşsiz kumsallarının bulunduğunu belirterek, “Yaz dönemiyle birlikte kumsallarımızda büyük bir hareketlilik yaşanıyor ve vatandaşlarımız serinleme amaçlı olarak denize giriyor. Biz de Belediye olarak hem boğulma olaylarına karşı gerekli tedbirleri alıyoruz, hem de vatandaşlarımızın hoşça zaman geçirmesi için çalışıyoruz. Uygulamaya koyduğumuz çadır kente halkımız yoğun ilgi gösterdi. Yaptığımız akşam etkinliğinde ise vatandaşlarımız doyasıya eğlendi” dedi.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’da bulunan plajlar bölgesine kurdurduğu çadır kent ile vatandaşların takdirini topladı.

Giresun Belediyesi’nin sosyal etkinlikleri artarak devam ediyor. Giresun’un kumsallarını, plajlarını işletmecilerin kontrolünden alarak halkın kullanımına açan Belediye hafta sonu beğeni kazanan bir etkinlik gerçekleştirdi. Plajlar bölgesinde hayata geçirilen çadır kent uygulamasının yapıldığı alanda, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün yaptığı organizasyonla birlikte akşam da kamp ateşi yakıldı, havai fişek gösterisi yapıldı, canlı müzikle birlikte şarkılar söylendi, oyunlar oynandı.

Keyifli anların yaşandığı etkinlikte çocuklar ve veliler doyasıya eğlenirken, gün boyunca denizin ve güneşin tadını çıkaran vatandaşlar akşamda bu eğlencede keyifli dakikalar yaşayıp hoşça vakit geçirdiler.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’un bir deniz şehri olduğunu ve eşsiz kumsallarının bulunduğunu belirterek, “Yaz dönemiyle birlikte kumsallarımızda büyük bir hareketlilik yaşanıyor ve vatandaşlarımız serinleme amaçlı olarak denize giriyor. Biz de Belediye olarak hem boğulma olaylarına karşı gerekli tedbirleri alıyoruz, hem de vatandaşlarımızın hoşça zaman geçirmesi için çalışıyoruz. Uygulamaya koyduğumuz çadır kente halkımız yoğun ilgi gösterdi. Yaptığımız akşam etkinliğinde ise vatandaşlarımız doyasıya eğlendi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.