GÜCÜMÜZ HAKSIZLIĞI HAYKIRMAYA YETMEKTEDİR

GÜNDEM 17.12.2018 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2501+ kez okundu.
 

GÜCÜMÜZ HAKSIZLIĞI HAYKIRMAYA YETMEKTEDİR

AK Parti Giresun Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Kadir Aydın, 2018 yılı İçişleri Bakanlığı bütçesi, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığının bütçeleri üzerine AK Parti grubu adına TBMM’de konuşma yaptı.
Milletvekili Aydın, meclis kürsüsünde yaptığı konuşmada, Dünyanın en dirayetli ve yüksek muharebe yeteneğine sahip güvenlik kuvvetlerimize her daim devletin bütün imkanlarının seferber edildiğini söyledi. Milletvekili Aydın, “Yüreği yerli olan ordumuzun, kullandıkları araç-gereç ve mühimmatların neredeyse tamamını, başka ülkelerden satın almak zorunda kalıyorduk ve bunları yerli ve milli kılmak için şok ciddi çalışmalar yaptık. Gücümüz ve kudretimiz, nerede ve kime karşı olursa olsun, haksızlığı haykırmaya fazlasıyla yetmektedir. Onun içindir ki; Birleşmiş Milletler çatısı altında dahi Dünya beşten büyüktür diyoruz. Onun içindir ki dün sesimiz kısık olarak Diyarbakır, Hakkari bile diyemez iken, şimdi bağıra bağıra Afrin diyoruz, Münbiç diyoruz, Kandil diyoruz. 16 yıllık AK Parti iktidarı sadece yerli ve milli üretimle yetinmemiş, jandarma ve sahil güvenlik birimlerinin tamamını içişleri bakanlığına bağlayarak adeta sivil bir devrim gerçekleştirmiştir. Yüksek bir oy oranı ile 16 yıldır iktidarda olan, girdiği 13 seçimden zaferle ve artan halk desteği ile çıkan, bu ülkenin cumhurbaşkanı; Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı sevmeseniz de, 26 milyon 330 bin 823 seçmenimizin oy verdiği ve milletimizin yarısından fazlasının desteğini alan cumhurbaşkanımıza katlanmasını bileceksiniz. Çünkü demokrasi katılmayı ve katlanmayı bilenlerin rejimidir” diye konuştu.
AK Parti Giresun Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Kadir Aydın, 2018 yılı İçişleri Bakanlığı bütçesi, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığının bütçeleri üzerine AK Parti grubu adına TBMM’de konuşma yaptı.

Milletvekili Aydın, meclis kürsüsünde yaptığı konuşmada, Dünyanın en dirayetli ve yüksek muharebe yeteneğine sahip güvenlik kuvvetlerimize her daim devletin bütün imkanlarının seferber edildiğini söyledi.

Milletvekili Aydın, “Yüreği yerli olan ordumuzun, kullandıkları araç-gereç ve mühimmatların neredeyse tamamını, başka ülkelerden satın almak zorunda kalıyorduk ve bunları yerli ve milli kılmak için şok ciddi çalışmalar yaptık. Gücümüz ve kudretimiz, nerede ve kime karşı olursa olsun, haksızlığı haykırmaya fazlasıyla yetmektedir. Onun içindir ki; Birleşmiş Milletler çatısı altında dahi Dünya beşten büyüktür diyoruz. Onun içindir ki dün sesimiz kısık olarak Diyarbakır, Hakkari bile diyemez iken, şimdi bağıra bağıra Afrin diyoruz, Münbiç diyoruz, Kandil diyoruz. 16 yıllık AK Parti iktidarı sadece yerli ve milli üretimle yetinmemiş, jandarma ve sahil güvenlik birimlerinin tamamını içişleri bakanlığına bağlayarak adeta sivil bir devrim gerçekleştirmiştir. Yüksek bir oy oranı ile 16 yıldır iktidarda olan, girdiği 13 seçimden zaferle ve artan halk desteği ile çıkan, bu ülkenin cumhurbaşkanı; Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı sevmeseniz de, 26 milyon 330 bin 823 seçmenimizin oy verdiği ve milletimizin yarısından fazlasının desteğini alan cumhurbaşkanımıza katlanmasını bileceksiniz. Çünkü demokrasi katılmayı ve katlanmayı bilenlerin rejimidir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.