GTB hizmet kalitesinde sınır tanımıyor

EKONOMİ 27.02.2017 - 17:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2729+ kez okundu.
 

GTB hizmet kalitesinde sınır tanımıyor

Geçen yıl 'A' sınıf akreditasyon unvanı alan Giresun Ticaret Borası,...
...‘A’ sınıfı akreditasyon puanını yükselterek, Türkiye’de parmakla sayılı Ticaret Borsaları arasına girdi. Giresun Ticaret Borsası, TOBB’da Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla yapılan törende akreditasyon beratını aldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Giresun Ticaret Borsası’nın ‘A’ sınıfı akreditasyon sertifikasını yeniledi. 12. Dönem Akreditasyon sürecini başarıyla tamamlayan Giresun Ticaret Borsası 5 yıldız hizmet kalitesini koruyarak, akreditasyon derecesini yükseltti. Oda ve borsalarda kurumsal kapasitenin artırılması ve üyelere sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla başlatılan "Akreditasyon Sistemi"ne yönelik sertifika töreni, TOBB da gerçekleştirildi. Sertifika törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci de katıldı.Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, Türkiye’de A sınıfı akreditasyona sahip 11 borsa arasında yer almanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, "Giresun Ticaret Borsamız geçen yıl A sınıfı akredite olmuştu. Tekrar geçirmiş olduğumuz denetimlerde, üyelerimize sunduğumuz hizmet kalitesi, yaptığımız çalışma ve faaliyetlerle A sınıfı akreditasyonumuzu perçinledik. Sayın Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla düzenlenen törenle de akreditasyon sertifikamızı aldık" dedi.Giresun Ticaret Borsası A sınıfı akreditasyon sertifikasını, Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, Meclis Başkanı Harun Aydın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özcan Güre, Meclis Üyeleri Hüseyin Kahraman, Mustafa Demirci, Necattin Yılmaz, Halil Ak, Arslan Şenel, Genel Sekreter Eren Nizam, Kalite Akreditasyon Müdürü Tansu Türüdü, Laboratuar Müdürü Güray Zomp, Yönetim Temsilcisi Levent Şahin ve Basın-Yayın İlişkiler Sorumlusu Olgu Yüksel tarafından teslim aldı.
Geçen yıl 'A' sınıf akreditasyon unvanı alan Giresun Ticaret Borası,...
...‘A’ sınıfı akreditasyon puanını yükselterek, Türkiye’de parmakla sayılı Ticaret Borsaları arasına girdi. Giresun Ticaret Borsası, TOBB’da Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla yapılan törende akreditasyon beratını aldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Giresun Ticaret Borsası’nın ‘A’ sınıfı akreditasyon sertifikasını yeniledi. 12. Dönem Akreditasyon sürecini başarıyla tamamlayan Giresun Ticaret Borsası 5 yıldız hizmet kalitesini koruyarak, akreditasyon derecesini yükseltti. Oda ve borsalarda kurumsal kapasitenin artırılması ve üyelere sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla başlatılan "Akreditasyon Sistemi"ne yönelik sertifika töreni, TOBB da gerçekleştirildi. Sertifika törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci de katıldı.
Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, Türkiye’de A sınıfı akreditasyona sahip 11 borsa arasında yer almanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, "Giresun Ticaret Borsamız geçen yıl A sınıfı akredite olmuştu. Tekrar geçirmiş olduğumuz denetimlerde, üyelerimize sunduğumuz hizmet kalitesi, yaptığımız çalışma ve faaliyetlerle A sınıfı akreditasyonumuzu perçinledik. Sayın Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla düzenlenen törenle de akreditasyon sertifikamızı aldık" dedi.
Giresun Ticaret Borsası A sınıfı akreditasyon sertifikasını, Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, Meclis Başkanı Harun Aydın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özcan Güre, Meclis Üyeleri Hüseyin Kahraman, Mustafa Demirci, Necattin Yılmaz, Halil Ak, Arslan Şenel, Genel Sekreter Eren Nizam, Kalite Akreditasyon Müdürü Tansu Türüdü, Laboratuar Müdürü Güray Zomp, Yönetim Temsilcisi Levent Şahin ve Basın-Yayın İlişkiler Sorumlusu Olgu Yüksel tarafından teslim aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.