GRÜ Konsey Başkanı, makama çıktı

EĞİTİM 29.12.2016 - 17:11, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3278+ kez okundu.
 

GRÜ Konsey Başkanı, makama çıktı

Vali Hasan Karahan Giresun Üniversitesi (GRÜ) Öğrenci Konseyi Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti...
...Üyeleri tanıtan GRÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Arslantürk, 02 Aralık' ta yapılan seçimle 2 yıllığına göreve geldiklerini belirterek, öğrenciler adına yaptıkları çalışmalar ve projeleri hakkında Vali Karahan’a bilgi sundu. Öğrencilerin barınma ve ulaşım başta olmak üzere karşılaştıkları sıkıntıları dile getirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Karahan, seçimle göreve gelen öğrenci konseyi Başkan ve yönetimine çalışmaların da başarılar diledi. 
Vali Hasan Karahan Giresun Üniversitesi (GRÜ) Öğrenci Konseyi Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti...
...Üyeleri tanıtan GRÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Arslantürk, 02 Aralık' ta yapılan seçimle 2 yıllığına göreve geldiklerini belirterek, öğrenciler adına yaptıkları çalışmalar ve projeleri hakkında Vali Karahan’a bilgi sundu. Öğrencilerin barınma ve ulaşım başta olmak üzere karşılaştıkları sıkıntıları dile getirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Karahan, seçimle göreve gelen öğrenci konseyi Başkan ve yönetimine çalışmaların da başarılar diledi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.