GRÜ’de akademik kurul yapıldı

EĞİTİM 02.07.2018 - 17:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3753+ kez okundu.
 

GRÜ’de akademik kurul yapıldı

Giresun Üniversitesi Rektörü Cevdet Coşkun, 2018-2019 eğitim öğretim yılı içerisinde gerçekleştirilecek akreditasyon çalışmalarına destek vereceklerini açıkladı.
Fiziki altyapı, derslik ve laboratuvar eksikliklerinin giderilmesi adına çalışmaların sürdüğünü ve genel anlamda fiziki mekan sıkıntısı çekildiğini belirten Coşkun, bu konuda gerekli çalışmaların devam ettiğini söyledi. Üniversitelerin bölgesel kalkınma odaklı misyon farklılaşması ve ihtisaslaşması konusunda açıklamalarda bulunan Coşkun, GRÜ’nün “Kanser Araştırmaları ve Sağlık Turizmi” konusunda tematik üniversite olabilmesi için YÖK’le görüşmelere başlandığını söyledi. Bunun gerçekleşmesi halinde diğer alanlarda herhangi bir kısıtlama olmayacağını belirten Prof. Dr. Coşkun daha sonra TEKNOKENT çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Giresun Üniversitesi Rektörü Cevdet Coşkun, 2018-2019 eğitim öğretim yılı içerisinde gerçekleştirilecek akreditasyon çalışmalarına destek vereceklerini açıkladı.

Fiziki altyapı, derslik ve laboratuvar eksikliklerinin giderilmesi adına çalışmaların sürdüğünü ve genel anlamda fiziki mekan sıkıntısı çekildiğini belirten Coşkun, bu konuda gerekli çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Üniversitelerin bölgesel kalkınma odaklı misyon farklılaşması ve ihtisaslaşması konusunda açıklamalarda bulunan Coşkun, GRÜ’nün “Kanser Araştırmaları ve Sağlık Turizmi” konusunda tematik üniversite olabilmesi için YÖK’le görüşmelere başlandığını söyledi. Bunun gerçekleşmesi halinde diğer alanlarda herhangi bir kısıtlama olmayacağını belirten Prof. Dr. Coşkun daha sonra TEKNOKENT çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.