Görgülüoğlu seçim bürosunu açtı

GÜNDEM 07.03.2019 - 17:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3626+ kez okundu.
 

Görgülüoğlu seçim bürosunu açtı

Piraziz Belediye Başkanı ve CHP Piraziz Belediye Başkan Adayı Hüseyin Görgülüoğlu, Piraziz’de seçim bürosunu açtı.
CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Giresun Belediye Başkanı ve CHP Giresun Belediye Başkan Adayı Kerim Aksu, CHP Bulancak Belediye başkan Adayı Necmi Sıbıç, CHP Giresun İl Başkanı Fikri Bilge, CHP Piraziz İlçe Başkanı Nezir Kelleci, CHP Bulancak İlçe Başkanı Ahmet Akgün, partililer ve vatandaşlar katıldı. Başkan Görgülüoğlu açılış konuşmasında, Piraziz’de yaptığı hizmetleri anlatarak, “5 sene önce musluklardan çamurlu su akıyordu. Göreve geldiğimizde yollarımız yoktu. Bir araba dahi çakıl alamıyorduk. Bulancak Sanayi Sitesi ve Ordu Sanayi Sitesinde kimse belediyenin bir aracını dahi yapmıyordu. Ama bugün nereye giderseniz gidin belediyemize herkes iş yapar. O itimatı sağladık. Sürünen bir belediyeyi ayağa kaldırdık. 5 senede güzel bir noktaya geldik. Piraziz’de yol sorunu kalmadı, kimse daha evime giremiyorum demiyor. Alt yapı sorunu kalmadı tamamen çözüldü. Kanalizasyon sorunu kalmadı. Sosyal yaşam alanlarına başlıyoruz İlk olarak Maden Mahallesinden. Şuanda Mayıs ayında arıtma tesisimiz başlıyor. 3-4 ay içerisinde sularımız cam şişeden satılan sulardan farkı kalmayacak. Biz gelmeden önce yol açmaya greyder istendiğinde greyder var mazotumuz yok deniliyordu. Fakat biz geldik şimdi hem greyderimiz hem de mazotumuz var. 5 yıl da birçok sorunumuzu ortadan kaldırdık. Vatandaşımız şimdi bizden sadece istediği hizmeti istiyor. Bizde gerekeni yapıyoruz” dedi.
Piraziz Belediye Başkanı ve CHP Piraziz Belediye Başkan Adayı Hüseyin Görgülüoğlu, Piraziz’de seçim bürosunu açtı.

CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Giresun Belediye Başkanı ve CHP Giresun Belediye Başkan Adayı Kerim Aksu, CHP Bulancak Belediye başkan Adayı Necmi Sıbıç, CHP Giresun İl Başkanı Fikri Bilge, CHP Piraziz İlçe Başkanı Nezir Kelleci, CHP Bulancak İlçe Başkanı Ahmet Akgün, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Görgülüoğlu açılış konuşmasında, Piraziz’de yaptığı hizmetleri anlatarak, “5 sene önce musluklardan çamurlu su akıyordu. Göreve geldiğimizde yollarımız yoktu. Bir araba dahi çakıl alamıyorduk. Bulancak Sanayi Sitesi ve Ordu Sanayi Sitesinde kimse belediyenin bir aracını dahi yapmıyordu. Ama bugün nereye giderseniz gidin belediyemize herkes iş yapar. O itimatı sağladık. Sürünen bir belediyeyi ayağa kaldırdık. 5 senede güzel bir noktaya geldik. Piraziz’de yol sorunu kalmadı, kimse daha evime giremiyorum demiyor. Alt yapı sorunu kalmadı tamamen çözüldü. Kanalizasyon sorunu kalmadı. Sosyal yaşam alanlarına başlıyoruz İlk olarak Maden Mahallesinden. Şuanda Mayıs ayında arıtma tesisimiz başlıyor. 3-4 ay içerisinde sularımız cam şişeden satılan sulardan farkı kalmayacak. Biz gelmeden önce yol açmaya greyder istendiğinde greyder var mazotumuz yok deniliyordu. Fakat biz geldik şimdi hem greyderimiz hem de mazotumuz var. 5 yıl da birçok sorunumuzu ortadan kaldırdık. Vatandaşımız şimdi bizden sadece istediği hizmeti istiyor. Bizde gerekeni yapıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.