Görelespor’a büyük şok ‘1 Yıl Men’

SPOR 21.12.2018 - 17:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2335+ kez okundu.
 

Görelespor’a büyük şok ‘1 Yıl Men’

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 3.grup’ta mücadele eden Görelespor’un ilk yarının son maçında sahasında oynadığı Kelkit Hürriyespor maçı sonrası taraftarlara 1 yıl tribünlerden men cezası verildi.
Verilen 1 yıl tribün cezası sonrası Görelespor Yönetimi tarafından yapılan kamuoyu açıklamasında Görelespor Başkanı Ahmet Dede yapılan haksızlığı kınadı. ‘Görelespor Kelkit Hürriyetspor maçında polis kamerasıyla hakkında hukuki işlem başlatılmış olan seyircilerimize yapılanları kınıyoruz ve yazıklar olsun diyoruz. Bu arkadaşlar iş adamı öğrenci esnaf veya çok değerli Görele halkıdır. Terör örgütü veya hırsız değildir. Birçok takım taraftarı meşale yakarken (çoğu deplasmanda gördük) hiçbir ceza almadı. Bizim emniyet birimlerimizden Allah razı olsun görevlerini çok iyi yapıyorlar ki Görele de hiçbir tinerci, hırsız vs. kalmadı çok başarılılar tebrik ediyoruz. Giresun’daki Milletvekillerimiz başta olmak üzere bütün siyasilerimize ve Sayın Valimize, Sayın Kaymakamımıza ve Emniyet müdürlerimizede maçtaki olağanüstü tedbirleri sayesinde hiçbir olay çıkmamıştır onları da ayrıca tebrik ederiz Allah razı olsun iyi ki varsınız. Sahaya hiçbir şekilde hiç madde atılmadı ve en ufak taşkınlık olmadı. Seyirciler karşılıklı birbirini alkışladığı Görelespor’un tarihinde ki en büyük spor şölenine gölge düşürülmüştür. Kamuoyuna duyrulur.
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 3.grup’ta mücadele eden Görelespor’un ilk yarının son maçında sahasında oynadığı Kelkit Hürriyespor maçı sonrası taraftarlara 1 yıl tribünlerden men cezası verildi.

Verilen 1 yıl tribün cezası sonrası Görelespor Yönetimi tarafından yapılan kamuoyu açıklamasında Görelespor Başkanı Ahmet Dede yapılan haksızlığı kınadı. ‘Görelespor Kelkit Hürriyetspor maçında polis kamerasıyla hakkında hukuki işlem başlatılmış olan seyircilerimize yapılanları kınıyoruz ve yazıklar olsun diyoruz. Bu arkadaşlar iş adamı öğrenci esnaf veya çok değerli Görele halkıdır. Terör örgütü veya hırsız değildir. Birçok takım taraftarı meşale yakarken (çoğu deplasmanda gördük) hiçbir ceza almadı. Bizim emniyet birimlerimizden Allah razı olsun görevlerini çok iyi yapıyorlar ki Görele de hiçbir tinerci, hırsız vs. kalmadı çok başarılılar tebrik ediyoruz. Giresun’daki Milletvekillerimiz başta olmak üzere bütün siyasilerimize ve Sayın Valimize, Sayın Kaymakamımıza ve Emniyet müdürlerimizede maçtaki olağanüstü tedbirleri sayesinde hiçbir olay çıkmamıştır onları da ayrıca tebrik ederiz Allah razı olsun iyi ki varsınız.

Sahaya hiçbir şekilde hiç madde atılmadı ve en ufak taşkınlık olmadı. Seyirciler karşılıklı birbirini alkışladığı Görelespor’un tarihinde ki en büyük spor şölenine gölge düşürülmüştür. Kamuoyuna duyrulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.