GÖRELE BELELEDİYESİ EV EV DOLAŞARAK BAYRAK DAĞITTI

SİYASET 20.04.2020 - 16:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3429+ kez okundu.
 

GÖRELE BELELEDİYESİ EV EV DOLAŞARAK BAYRAK DAĞITTI

Görele Belediyesi ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için bayrak seferberliği başlattı. Görele Belediyesi ekipleri koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında bayramı evlerinde kutlayacak olan çocuklar ve vatandaşların bayram coşkusunu en güzel şekilde yaşaması için ev ev dolaşarak bayrak dağıtımı yaptı. Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, koronavirüs salgını nedeniyle ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na buruk gireceklerini belirterek, bu burukluğu belediye olarak sevince dönüştürmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Gelecek nesillere daha iyi yarınlar bırakmak için çalıştıklarını belirten Başkan Erener, “Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden dışarı çıkamayan çocuklarımız ve vatandaşlarımızla beraber 23 Nisan Perşembe akşamı Saat: 21.00’de istiklal marşımızı şanlı bayrağımızı dalgalandırarak okuyacağız. Çocuklarımız bayramlarını buruk geçirmemeleri için belediye ekiplerimizle beraber ev ev dolaşarak bayrak dağıtımında bulunduk. Gelecek nesillere daha iyi yarınlar bırakmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklarımız, bizim geleceğimiz, yarınlarımızın umududur. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Tüm Dünya Çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı şimdiden kutluyorum” dedi.

Görele Belediyesi ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için bayrak seferberliği başlattı.

Görele Belediyesi ekipleri koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında bayramı evlerinde kutlayacak olan çocuklar ve vatandaşların bayram coşkusunu en güzel şekilde yaşaması için ev ev dolaşarak bayrak dağıtımı yaptı. Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, koronavirüs salgını nedeniyle ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na buruk gireceklerini belirterek, bu burukluğu belediye olarak sevince dönüştürmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Gelecek nesillere daha iyi yarınlar bırakmak için çalıştıklarını belirten Başkan Erener, “Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden dışarı çıkamayan çocuklarımız ve vatandaşlarımızla beraber 23 Nisan Perşembe akşamı Saat: 21.00’de istiklal marşımızı şanlı bayrağımızı dalgalandırarak okuyacağız. Çocuklarımız bayramlarını buruk geçirmemeleri için belediye ekiplerimizle beraber ev ev dolaşarak bayrak dağıtımında bulunduk. Gelecek nesillere daha iyi yarınlar bırakmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklarımız, bizim geleceğimiz, yarınlarımızın umududur. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Tüm Dünya Çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı şimdiden kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.