Gönül Belediyeciliği projelerimizi paylaştık

SİYASET 14.03.2019 - 17:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3100+ kez okundu.
 

Gönül Belediyeciliği projelerimizi paylaştık

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, AK Parti Bulancak İlçe Başkanlığının seçim çalışmalarına katıldı.
AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Recep Yakar’a destek çalışmalarına katılan Milletvekili Kadir Aydın, tevazu, samimiyet ve gayret ile seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, vatandaşlardan destek beklediklerini söyledi. AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Belediye Meclis Üyesi adayları,  parti teşkilatı ve partililerin de katıldığı seçim ziyaretleri Bulancak Sanayi Sitesinde devam etti. İlçe Başkanı Yıldırım, yaptığı açıklamada, “Sanayi Sitesindeki emekçi esnafımız ve vatandaşımızla bir araya gelerek Gönül Belediyeciliği projelerimizi paylaştık. AK Belediyecilik hizmetlerinin şehrimizde ve gönüllerde yine devam etmesi için gece gündüz durmadan aynı aşk ve heyecanla koşturmaya devam edeceğiz. Gayret bizden, başarı Allah'tandır” dedi.
AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, AK Parti Bulancak İlçe Başkanlığının seçim çalışmalarına katıldı.

AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Recep Yakar’a destek çalışmalarına katılan Milletvekili Kadir Aydın, tevazu, samimiyet ve gayret ile seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, vatandaşlardan destek beklediklerini söyledi.

AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Belediye Meclis Üyesi adayları,  parti teşkilatı ve partililerin de katıldığı seçim ziyaretleri Bulancak Sanayi Sitesinde devam etti.

İlçe Başkanı Yıldırım, yaptığı açıklamada, “Sanayi Sitesindeki emekçi esnafımız ve vatandaşımızla bir araya gelerek Gönül Belediyeciliği projelerimizi paylaştık. AK Belediyecilik hizmetlerinin şehrimizde ve gönüllerde yine devam etmesi için gece gündüz durmadan aynı aşk ve heyecanla koşturmaya devam edeceğiz. Gayret bizden, başarı Allah'tandır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.