GİSİP’ten Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup!

GÜNDEM 21.10.2019 - 17:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2218+ kez okundu.
 

GİSİP’ten Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup!

Kısa adı GİSİP olan Giresun Sivil İrade Platformu tarafından Barış Pınarı Harekatına Giresun'dan destek vermek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' a PTT’den mektup gönderdiler.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yazılan mektupta şu ifadeler yer aldı; “Sayın Cumhurbaşkanımız… Kanla yazılmış bir tarihin ve dünyaya nizam vermiş bir milletin ahfadı olarak sizin cesaret ve şecaatiniz bizlere gurur ve heyecan vermektedir. Biz düşmanlarımıza bile merhamet eden bir medeniyetin evladıyız. Başkomutanımız olarak her türlü operasyonda insana, tabiata ve hayvanlara merhamet eden askerlerimize duacı olduğumuzu ve şükranlarımızı sunduğumuzu bilmenizi isteriz. Türkiye, Türkiye’den büyüktür. Sınırlarımız gönül coğrafyamızın gittiği yerlere kadar uzanır. Siz sadece bu ülkenin insanlarının değil, kararlı duruşunuza dua eden mazlum dünya halklarının da ümidisiniz. Karşımıza çıkmaya cesaret edemeyen, vesayet kurarak, ülkemizi terörle hizaya çekmeye çalışanların oyunlarını bozduğunuz için sizlere duacı olduğumuzu bilmenizi isteriz. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız, Giresun’un yiğit insanları ülkelerini tehdit edenlere had bildirecek liderleri özlemişti. Siz Barış Pınarı Harekatı ile sadece sınırlarımızı korumakla kalmadınız, 1000 yıllık fitne fesat hesaplarını da bozdunuz. Siz Telabyad’a vurdunuz sesi okyanus ötesinden geldi. Ordumuz Rasuleyn’e girdi tepkisi Avrupa’dan geldi. Bu operasyon aynı zamanda ikiyüzlü milletlerin deşifre olmalarını sağladığı için de çok değerlidir. Davanız, davamızdır. Saygılarımızla…”
Kısa adı GİSİP olan Giresun Sivil İrade Platformu tarafından Barış Pınarı Harekatına Giresun'dan destek vermek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' a PTT’den mektup gönderdiler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yazılan mektupta şu ifadeler yer aldı; “Sayın Cumhurbaşkanımız… Kanla yazılmış bir tarihin ve dünyaya nizam vermiş bir milletin ahfadı olarak sizin cesaret ve şecaatiniz bizlere gurur ve heyecan vermektedir. Biz düşmanlarımıza bile merhamet eden bir medeniyetin evladıyız. Başkomutanımız olarak her türlü operasyonda insana, tabiata ve hayvanlara merhamet eden askerlerimize duacı olduğumuzu ve şükranlarımızı sunduğumuzu bilmenizi isteriz. Türkiye, Türkiye’den büyüktür. Sınırlarımız gönül coğrafyamızın gittiği yerlere kadar uzanır. Siz sadece bu ülkenin insanlarının değil, kararlı duruşunuza dua eden mazlum dünya halklarının da ümidisiniz. Karşımıza çıkmaya cesaret edemeyen, vesayet kurarak, ülkemizi terörle hizaya çekmeye çalışanların oyunlarını bozduğunuz için sizlere duacı olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız, Giresun’un yiğit insanları ülkelerini tehdit edenlere had bildirecek liderleri özlemişti. Siz Barış Pınarı Harekatı ile sadece sınırlarımızı korumakla kalmadınız, 1000 yıllık fitne fesat hesaplarını da bozdunuz. Siz Telabyad’a vurdunuz sesi okyanus ötesinden geldi. Ordumuz Rasuleyn’e girdi tepkisi Avrupa’dan geldi. Bu operasyon aynı zamanda ikiyüzlü milletlerin deşifre olmalarını sağladığı için de çok değerlidir. Davanız, davamızdır. Saygılarımızla…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.