Giresunspor transferlere odaklandı

SPOR 29.12.2016 - 16:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2960+ kez okundu.
 

Giresunspor transferlere odaklandı

Ligde ilk devrenin sona ermesinin ardından Giresunspor'da bütün gözler ara transfer ...döneminde
takıma yapılacak takviyelere çevrildi. 40 yıllık Süper Lig hayaliyle yanıp tutuşan yeşil beyazı camia, bu transfer döneminde Başkan Bozbağ’dan bomba transferlerle takımı ayağa kaldırmasını bekliyor.TFF 1. Lig’de ilk yarıyı 21 puanla 10’ncu sırada tamamlayan Giresunspor’da, bütün gözler şimdi takımdan ayrılacak oyunculara ve mevcut kadroya yapılacak transferlere çevrildi. Geçen hafta içerisinde Nemanja Tomic, Guido Koçer ve Salih Sefercik’e kendilerine kulüp bulmalarını söyleyen Giresunspor yönetimi, ligin ilk devresinin tamamlanmasının ardından Teknik Direktör Yücel İldiz’den geniş kapsamlı bir rapor istediler. Çotanaklar, İldiz’in raporuna göre takımdan ayrılacak ve eksik bölgelere yapılacak transferler konusunda yol haritasını bu hafta içerisinde netleştirecekler. Ara transfer döneminde en az üç bölgeye takviye yapması kesin görünen Giresunspor’da, bir forvet, bir solbek ve birde orta alanın hem sağında hem de solunda oynayabilen oyuncu alacak. Bu üç mevkiye yapılacak takviyelerde yerli veya yabancı ayrımı yapılmayacak. Takıma direk katkı yapacağına inanılan, Giresunspor’un şartlarına uyan oyuncularla anlaşma zemini aranacak. Yabancı oyuncuların hemen hemen tamamı şuanda Noel tatilinde olduğu için Giresunspor’un gündeminde bulunan yabancı futbolcularla yeni yılda masaya oturacağı ifade edildi.
Ligde ilk devrenin sona ermesinin ardından Giresunspor'da bütün gözler ara transfer ...döneminde
takıma yapılacak takviyelere çevrildi. 40 yıllık Süper Lig hayaliyle yanıp tutuşan yeşil beyazı camia, bu transfer döneminde Başkan Bozbağ’dan bomba transferlerle takımı ayağa kaldırmasını bekliyor.
TFF 1. Lig’de ilk yarıyı 21 puanla 10’ncu sırada tamamlayan Giresunspor’da, bütün gözler şimdi takımdan ayrılacak oyunculara ve mevcut kadroya yapılacak transferlere çevrildi. Geçen hafta içerisinde Nemanja Tomic, Guido Koçer ve Salih Sefercik’e kendilerine kulüp bulmalarını söyleyen Giresunspor yönetimi, ligin ilk devresinin tamamlanmasının ardından Teknik Direktör Yücel İldiz’den geniş kapsamlı bir rapor istediler. Çotanaklar, İldiz’in raporuna göre takımdan ayrılacak ve eksik bölgelere yapılacak transferler konusunda yol haritasını bu hafta içerisinde netleştirecekler. Ara transfer döneminde en az üç bölgeye takviye yapması kesin görünen Giresunspor’da, bir forvet, bir solbek ve birde orta alanın hem sağında hem de solunda oynayabilen oyuncu alacak. Bu üç mevkiye yapılacak takviyelerde yerli veya yabancı ayrımı yapılmayacak. Takıma direk katkı yapacağına inanılan, Giresunspor’un şartlarına uyan oyuncularla anlaşma zemini aranacak. Yabancı oyuncuların hemen hemen tamamı şuanda Noel tatilinde olduğu için Giresunspor’un gündeminde bulunan yabancı futbolcularla yeni yılda masaya oturacağı ifade edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.