Giresunspor evinde vurgun yedi

SPOR 05.12.2016 - 16:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2658+ kez okundu.
 

Giresunspor evinde vurgun yedi

TFF 1. Liginde haftalardır galibiyete hasret kalan Giresunspor,...
...sahasındaki Sivasspor müsabakasına dönüm maçı gözüyle bakıyordu. Ancak ilk devrede vasatın altında kalan Giresunspor ikinci yarıda rakibine karşı dirense de savunmada yapılan bir anlık hatanın bedelini ağır ödedi ve Sivasspor’a kendi sahasında boyun eğdi.Giresunspor TFF 1. Liginde kan kaybetmeye devam ediyor. Haftalardan bu yana galibiyet yüzü göremeyen Çotanaklar son olarak saha ve seyircisi önünde zirve adaylarından Sivasspor’a 2-1’lik skorla boyun eğdi. Karşılaşamaya tutuk başlayan ve ilk devre boyunca vasatın altında kalan Giresunspor 27. dakikada Galip’in golüyle geriye düştü. İkinci yarıda ise daha derli toplu görünen Giresunspor, 47. dakikada Dodo’nun kafa vuruşunda direğe takılsa da 57. dakikada Özgür Can Özgür’ün golüyle oyuna denge getirdi. Bu golden 3 dakika sonra Berkan’ın ofsaytı bozmasıyla kalemize yine golü görüp geriye düştük. Ardından kazanmak için pozisyonlar üretsek de hem Sivasspor kalecisi Ali Şaşal Vural hem de maçın hakemi Suat Arslanboğa’yı geçemedik. Sahamızda Sivasspor’a 2-1 mağlup olduk ve galibiyet hasretimizi yedinci haftada da sonlandıramadık.
TFF 1. Liginde haftalardır galibiyete hasret kalan Giresunspor,...
...sahasındaki Sivasspor müsabakasına dönüm maçı gözüyle bakıyordu. Ancak ilk devrede vasatın altında kalan Giresunspor ikinci yarıda rakibine karşı dirense de savunmada yapılan bir anlık hatanın bedelini ağır ödedi ve Sivasspor’a kendi sahasında boyun eğdi.
Giresunspor TFF 1. Liginde kan kaybetmeye devam ediyor. Haftalardan bu yana galibiyet yüzü göremeyen Çotanaklar son olarak saha ve seyircisi önünde zirve adaylarından Sivasspor’a 2-1’lik skorla boyun eğdi. Karşılaşamaya tutuk başlayan ve ilk devre boyunca vasatın altında kalan Giresunspor 27. dakikada Galip’in golüyle geriye düştü. İkinci yarıda ise daha derli toplu görünen Giresunspor, 47. dakikada Dodo’nun kafa vuruşunda direğe takılsa da 57. dakikada Özgür Can Özgür’ün golüyle oyuna denge getirdi. Bu golden 3 dakika sonra Berkan’ın ofsaytı bozmasıyla kalemize yine golü görüp geriye düştük. Ardından kazanmak için pozisyonlar üretsek de hem Sivasspor kalecisi Ali Şaşal Vural hem de maçın hakemi Suat Arslanboğa’yı geçemedik. Sahamızda Sivasspor’a 2-1 mağlup olduk ve galibiyet hasretimizi yedinci haftada da sonlandıramadık.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.