GİRESUNSPOR 90+4'TE YIKILDI

SPOR 27.12.2016 - 09:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3103+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR 90+4'TE YIKILDI

2-1...
...Çotanaklar deplasmanda Denizlispor’a son dakikada yediği golle 2-1 mağlup oldu. Yeşil Beyazlılar 90 dakika boyunca sayısız gol fırsatlarını değerlendiremeyince ‘atamayana atarlar’ kuralı gerçekleşti.TFF 1. Lig 16. Hafta maçında deplasmanda Denizlispor’a konuk olan Giresunspor sayısız gol fırsatlarını değerlendiremediği maçta rakibine son dakika golüyle 2-1 mağlup oldu.Denizli’ye 3’te 3 yapmak için giden Çotanaklar 90 dakika boyunca galibiyeti hak edecek bir performans ortaya koydu.Ömer Alp Kulga’nın golüyle 1-0 geriye düşen Yeşil Beyazlılar bu golün ardından sağlı sollu ataklarla rakip kaleye yüklendi.  Volkan Okumak’ın ayağından bulduğu golle devreye 1-1’lik skorla giren Giresunspor ikinci yarıya fırtına gibi başladı. Özellikle 50. dakikadan 60. dakikaya kadar dört net gol pozisyonuna giren Yeşil Beyazlılar, bunların hiçbirini skorboarda yansıtamadı. 85’te Denizlispor’un bir topu direkten geri gelirken, maç tam beraberlikle bitecek derken 90+4’te Alperen’in golü hayallerimizi suya düşürdü. Maç santranın ardından bitti ve Çotanaklar Denizli’de hak ettiği üç puanı bırakmış oldu.
2-1...
...Çotanaklar deplasmanda Denizlispor’a son dakikada yediği golle 2-1 mağlup oldu. Yeşil Beyazlılar 90 dakika boyunca sayısız gol fırsatlarını değerlendiremeyince ‘atamayana atarlar’ kuralı gerçekleşti.
TFF 1. Lig 16. Hafta maçında deplasmanda Denizlispor’a konuk olan Giresunspor sayısız gol fırsatlarını değerlendiremediği maçta rakibine son dakika golüyle 2-1 mağlup oldu.
Denizli’ye 3’te 3 yapmak için giden Çotanaklar 90 dakika boyunca galibiyeti hak edecek bir performans ortaya koydu.
Ömer Alp Kulga’nın golüyle 1-0 geriye düşen Yeşil Beyazlılar bu golün ardından sağlı sollu ataklarla rakip kaleye yüklendi.  Volkan Okumak’ın ayağından bulduğu golle devreye 1-1’lik skorla giren Giresunspor ikinci yarıya fırtına gibi başladı. Özellikle 50. dakikadan 60. dakikaya kadar dört net gol pozisyonuna giren Yeşil Beyazlılar, bunların hiçbirini skorboarda yansıtamadı. 85’te Denizlispor’un bir topu direkten geri gelirken, maç tam beraberlikle bitecek derken 90+4’te Alperen’in golü hayallerimizi suya düşürdü. Maç santranın ardından bitti ve Çotanaklar Denizli’de hak ettiği üç puanı bırakmış oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.